ΕΠΣ Έβρου: Το μήνυμα του προέδρου της ΑΕΔ για τον τίτλο! «Ο στόχος της ανόδου επετεύχθη, η συλλογή μεγαλώνει…»

Η Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου στην επέτειο της συμπλήρωσης ακριβώς τριών ετών από την κατάκτηση του τελευταίου της πρωταθλήματος, έμαθε ότι στέφεται πρωταθλήτρια ΕΠΣ Έβρου για τη νεα σεζόν.

Ο Πρόεδρος της ΑΕ Διδυμοτείχου Σάκης Κολιούμπας, με μια παλαιότερη φωτογραφία με το κύπελλο του πρωταθλητή και άλλους παράγοντες της ομάδας να βρίσκονται δίπλα δίπλα τις παλιές καλές μέρες, προ κορονοϊού, πανηγύρισε με μια ανάρτηση την επιτυχία.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε την συγκεκριμένη φωτογραφία και έγραψε χαρακτηριστικά:

“Η συλλογή μεγαλώνει…!
ΑΕΔ γερά πρωτάθλημα ξανά…!”.

Αργότερα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ένας μεγάλος αγώνας φτάνει στο τέλος του. Η κορυφή για την επιτυχία ήταν ένα όνειρο δυο χρόνων. Η συγκίνηση και η χαρά μου ως Πρόεδρος της ΑΕΔ (αυτής της ιστορικής ομάδας) δεν περιγράφεται με λόγια, αλλά με τις πράξεις μου, που όσα είπαμε έγιναν και αναμένονται να γίνουν στο μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω ολα τα παιδιά τις διοίκησης που με στήριξαν, τον προπονητή Μαυράκη Χρήστο ,τον “κολλητό” μου Γιάννη Μυτιληναίο (βοηθό προπονητή)και όλους τους παίχτες μας που απαρτίζουν τη δύναμη της ΑΕΔ. Καθώς επίσης όλους ΕΣΑΣ που στηρίζεται με την παρουσία σας και την συνεχή υποστήριξη και αγάπη σας την ομάδα μας.

Είσαστε δίπλα μας σε αυτή τη δύσκολη και απαιτητική αγωνιστική χρονιά για την ΑΕΔ, αλλά με τη στήριξη και την αγάπη σας καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε!!!!! Ο στόχος μας, η άνοδος στη Γ εθνική για την επόμενη αγωνιστική χρονιά επιτεύχθηκε με επιτυχία!!!».