ΕΠΣ Έβρου: Επιστροφή στην Α’ Κατηγορία για τον Ατρόμητο Άβαντα με κούπα αφιερωμένη στον Γιάννη Φραγγουλίδη

Στην Α’ Κατηγορία επιστρέφει ως πρωταθλητής του Νοτίου Ομίλου στην Β’ ΕΠΣ Έβρου ο ΓΑΣ Ατρόμητος Άβαντα. Επιστρέφει μετά από πέντε χρονια και αφού έφτασε κοντά και την περσινή σεζόν, ωστοσο δεν ξεχασε τον εργάτη της ομάδας Γιάννη Φραγγουλίδη που έφυγε από ατύχημα προ σχεδόν μια διετία.

Η αναρτηση του προέδρου της ομάδας Νίκου Δαρδακούλη:

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Β’ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Κ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΡΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Κ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α’ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.ΕΒΡΟΥ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΨΥΧΑΓΩΓΕΙ, ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ, ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΠΕΡΥΣΙ ΓΙΑ 2 ΒΑΘΜΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ Κ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.

ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΑΝΟΔΟ Κ Η ΚΟΥΠΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΑΝΗΚΕΙ Κ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΦΡΑΓΓΟΥΛΙΔΗ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ Κ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ.