Πρώτος σκόρερ και φέτος Εβρίτης στην Κέρκυρα! 21 τέρματα για τον πρωταθλητή και πάλι Γιάννη Γωνιάδη

Το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κέρκυρας με τον ΟΦΑΜ κέρδισε ο Γιάννης Γωνιάδης από τους πρωταγωνιστές της ομάδας και ένας από τους καλύτερους του πρωταθλήματος με 21 τέρματα αφού τερμάτισε στην πρώτη θέση των σκόρερ παίρνοντας τον τίτλο από τον Γιώργο Κυριζάκη που τον κατέκτησε πέρυσι.

Στον ΟΦ Αγίου Ματθαίου ο 27χρονος ταχύτατος επιθετικός είχε συμπαίκτες τους Εβρίτες τον Σταύρο Τσορμπατζίδη και από φέτος και τον Αλέξανδρο Μαμρικισβίλι. Μάλιστα με τον Τσορμπα είναι μαζί στις ακαδημίες του Πανθρακικού, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, την Ντουισμπουργκ και το Λουτράκι.

Ο Γωνιάδης είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Κ19 (4 συμμετοχές, 2 γκολ), ενώ το 2009 πριν 11 χρόνια ως μέλος της μεικτής ομάδας της ΕΠΣ Θράκης, κατέκτησε το πρωτάθλημα Μεικτών Ομάδων Ελλάδας. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Ποντιακό και στα 16 του βρέθηκε στην Κομοτηνή και τον Πανθρακικό, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Football League, ενώ με την ίδια ομάδα έχει παίξει και στη Superleague αγωνιζόμενος σε 4 αγώνες.

Έχει φορέσει ακόμα τις φανέλες του ΑΠΣ Ζακύνθου, του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Έβρου Σουφλίου, πριν αναχωρήσει για τη Γερμανία και αγωνιστεί με τη Ντουισμπουργκ. Επέστρεψε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε στην Α.Ε Διδυμοτείχου, με την οποία κατέκτησε το νταμπλ της ΕΠΣ Έβρου, πετυχαίνοντας και την άνοδο στη Γ Εθνική, και ακολούθησαν ο ΑΟ Λουτρακίου Κορινθίας και ο ΟΦΑΜ με τον οποίο κατέκτησε έναν ακόμα τίτλο.

Η ανάρτηση του Γιαννη Γωνιάδη από την Αλεξανδρούπολη: Τέλος και για αυτήν την ποδοσφαιρική χρονιά μετά τις επίσημες ανακοινώσεις. Μπορεί να ήταν μια πολύ περίεργη χρονιά και φυσικά το πρώτο που οφείλουμε να προσέξουμε όλοι μας είναι η υγεία. Παρόλα αυτά η ανάδειξη της ομάδας μου του ΟΦΑΜ ως πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Κέρκυρας πιστεύω ότι είναι πέρα για πέρα δίκαιη με βάση την εικόνα και τη σταθερότητά της καθ´ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Όλοι μας περιμέναμε πως και πως να επιστρέψουμε στα γήπεδα για να ολοκληρώσουμε αυτό που άφησε στη μέση ο κορονοϊός, αλλά αφού κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό η ομάδα τερματίζει στην 1η θέση. Να δώσω τα συγχαρητήριά μου με τη σειρά μου στη διοίκηση της ομάδας που για άλλη μια χρονιά ήταν δίπλα μας, στον προπονητή μας καθώς επίσης και στον κόσμο που ήταν πάντα και παντού δίπλα στην ομάδα. Τελευταίους θα αφήσω τους συμπαίκτες μου οι οποίοι αξίζουν το μεγαλύτερο μπράβο για τους κόπους, τις θυσίες, και το χρόνο που αφιέρωσαν για να πετύχουμε όλοι μαζί τον στόχο που είχαμε θέσει εξ’ αρχής. Ελπίζω και εύχομαι να σας ξαναδώ σύντομα όλους εσάς, αλλά το κυριότερο να είστε υγιείς εσείς και οι οικογένειες σας.