Πέθανε τα ξημερώματα στην Αλεξανδρούπολη 59χρονη από την Ξάνθη με κορονοϊό – 136 οι νεκροί στη χώρα, οι 10 στην Θράκη

Μια 59χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας  του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης, έχασε την “μάχη” με τον κορονοϊό και προστέθηκε στον κατάλογο των θυμάτων της νόσου στην χώρα μας. 

Η γυναίκα, που δεν κατάγεται από τον Έβρο, σύμφωνα με πληροφορίες έπασχε από υποκείμενο νόσημα και δεν τα κατάφερε παρά τις προσπάθειες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού να βγει νικήτρια από την προσπάθεια που έδινε.

Πρόκειται για μία γυναίκα 59 ετών από τη Ξάνθη, η οποία νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης αρκετές ημέρες. Η άτυχη γυναίκα έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. Έφυγε από τη ζωή νωρίς σήμερα το πρωί εξαιτίας του κορονοϊού, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στη Θράκη στους 10. Από αυτούς οι επτά (7) είναι άνδρες και τρείς (3) γυναίκες.

Να θυμίσουμε ότι χθες Κυριακή, άλλη μια γυναίκα, 58 χρόνων από την περιοχή της Ξάνθης, επίσης “έφυγε” από την ζωή στην ΜΕΘ του Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης. Έπασχε και αυτή από υποκείμενα νοσήματα. Πλέον στο Νοσοκομείο Αναφοράς όπως είναι για όλη την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, νοσηλεύονται μόνο τρεις ασθενείς, ο ένας από τον Έβρο και συγκεκριμένα από χωριό της περιοχής του Διδυμοτείχου, που μάλοστα αναμένεται να λάβει εξιτήριο, αφού η κατάσταση του εξελίσσεται πολύ ικανοποιητικά.

Τα θύματα του κορονοϊού στην χώρα μας έφτασαν τα 136, αφού εκτός της 59χρονης που πέθανε στην Αλεξανδρούπολη, ένας 80χρονος που επίσης νοσηλευόταν στην Εντατική αλλά στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, έχασε και αυτός τη “μάχη” με τον κορονοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε και αυτός υποκείμενα νοσήματα.

Πηγή: https://www.evros-news.gr/ και https://www.e-evros.gr/