ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Έτοιμος και ο Σύνδεσμος Διαιτητών για την αιμοδοσία σε Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη και Διδυμότειχο

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης αποδέχθηκε την πρόσκληση του Υφυπουργείου Αθλητισμού σε συνδυασμό με την ΕΚΑΣΑΜΑΘ για εθελοντική αιμοδοσία την Τρίτη τις 5/5 και θα στηρίξει την προσπάθεια με την παρουσία του.

Υπενθυμίζουμε τους ακριβείς τόπους όπου θα πραγματοποιηθεί η αιμοδοσία:

«1.Σέρρες στην αίθουσα «ΚΩΝ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ» -Διοικητήριο και από ώρα 09:00 έως 13:00. Παρακαλούνται οι εθελοντές όπως τηλεφωνήσουν στο τηλέφωνο 6974670284 κα ΜΕΛΑΝΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ τις εργάσιμες ώρες έως και την Δευτέρα 04/05/2020 προκειμένου νακλειστούν ραντεβού προς αποφυγή συνωστισμού.
Συμμετέχουν και στηρίζουν την προσπάθεια όλα τα Σωματεία Καλαθοσφαίρισης και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Μπάσκετ Σερρών της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

2.Δράμα στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ-ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ και από ώρα 09:00 έως 13:00. Συμμετέχουν και στηρίζουν την προσπάθεια όλα τα Σωματεία Καλαθοσφαίρισης και ο  Σύνδεσμος Διαιτητών Μπάσκετ Ανατ. Μακεδονίας της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας.

3.Καβάλα στο Φουαγιέ του Αμφιθεάτρου του Διοικητηρίου και από ώρα 09:00 έως 13:00.   
Παρακαλούνται οι εθελοντές όπως τηλεφωνήσουν υποχρεωτικά στο τηλέφωνο 2510 291357
εργάσιμες ώρες έως και την Δευτέρα 04-05-2020 προκειμένου να κλειστούν ραντεβού προς αποφυγή συνωστισμού.
Συμμετέχουν και στηρίζουν την προσπάθεια όλα τα Σωματεία Καλαθοσφαίρισης και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Μπάσκετ Ανατ. Μακεδονίας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

4.Ξάνθη στο ΚΑΠΗ του Δήμου Ξάνθης και από ώρα 09:00 έως 13:30.Συμμετέχουν και στηρίζουν την προσπάθεια όλα τα Σωματεία Καλαθοσφαίρισης και οΣύνδεσμος Διαιτητών Μπάσκετ Θράκης της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

5.Κομοτηνή στο 1ο ΚΑΠΗ του Δήμου Κομοτηνής και από ώρα 10.00 έως 15.00.Συμμετέχουν και στηρίζουν την προσπάθεια, όλα τα Σωματεία Καλαθοσφαίρισης και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Μπάσκετ Θράκης της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.     

6.Αλεξανδρούπολη στην ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ του Δήμου Αλεξ/πολης και από ώρα 10:00 έως 14:00.Συμμετέχουν και στηρίζουν την προσπάθεια, όλα τα Σωματεία Καλαθοσφαίρισης και οΣύνδεσμος Διαιτητών Μπάσκετ Θράκης της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

7.Διδυμότειχο στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου και από ώρα
 10:00 έως 13:00.Συμμετέχουν και στηρίζουν την προσπάθεια, όλα τα Σωματεία Καλαθοσφαίρισης και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Μπάσκετ Θράκης της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.»

Материалы по теме:

ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Στη Δράμα οι ημιτελικοί στα πρωταθλήματα εφήβων και παίδων
  Στη Δράμα ορίστηκαν να γίνουν οι ημιτελικοί στα πρωταθλήματα εφήβων και παίδων. Συγκεκριμένα το Σάββατο 25 Μαρτίου θα γίνουν οι ημιτελικοί για το παιδικό ...
ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Χωρίς εκπλήξεις τα αποτελέσματα στους αγώνες κυπέλλου της β’ φάσης
  Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες της δεύτερης φάσης του κυπέλλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ «Τάσος Χαραλαμπίδης». Οι ομάδες της ΑΕ Κομοτηνής, του Αστέρα Καβάλας και του Αίαντα Κομοτηνής παίρνουν την πρόκριση ...
Περήφανο το Δ.Σ. της Ασπίδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ από τις Νεανίδες
Η Διοίκηση της Ασπίδας εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση στο τμήα Νεανίδων του συλλόγου και τον προπονητή, Νεδήμ Καρά Αχμέτ, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ...
Η κλήρωση της τελικής φάσης του παιδικού πρωταθλήματος για την Ασπίδα Ξάνθης
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της τελικής φάσης του παιδικού πρωταθλήματος, στην οποία παίρνει μέρος η Ασπίδα Ξάνθης, έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και στη ...
Πανελλήνιο Παίδων: Τα ρόστερ του Αρίωνα Ξάνθης και των αντιπάλων του
  Ο Αρίων Ξάνθης και οι άλλες πέντε καλύτερες ομάδες που προέκυψαν από τα περιφερειακά πρωταθλήματα θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή για το 45ο ...