Α2 Ανδρών: Βάζει μπροστά τον σχεδιασμό για την συμμετοχή στην Pre League o Άθλος Ορεστιάδας

Αναμένοντας τις τελευταίες εξελίξεις και οριστικές αποφάσεις για το μέλλον των πρωταθλημάτων από πλευράς ΕΟΠΕ και φυσικά αναμένοντας την οριστική απόφαση για την δημιουργία της Pre League, η ομάδα του Άθλου Ορεστιάδας και ο πρόεδρος της, Γιώργος Τσολακίδης προετοιμάζονται σιγά – σιγά προς αυτή την κατεύθυνση.

Όπως πληροφορηθήκαμε ο Άθλος είναι απόλυτα θετικός στην δημιουργία της Pre League και θα ταχθεί υπερ αυτού του εγχειρήματος. Επιπλέον ήδη από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν και οι πρώτες συναντήσεις μεταξύ των ανθρώπων της ομάδας αλλά και διοικητικό συμβούλιο για να γίνουν και οι πρώτες συζητήσεις γύρω από την συμμετοχή στην Pre League, αν τελικά δημιουργηθεί.

Οι διοικούντες, με μπροστάρη φυσικά τον Γιώργο Τσολακίδη, ήδη έχουν κάνει και συζητήσεις με αρκετούς παίχτες έτσι ώστε να δυναμώσουν και να στελεχώσουν το υπάρχον ρόστερ είτε γίνει η Pre League είτε δεν γίνει και συμμετέχουν στην Α2 Ανδρών. Το σίγουρο είναι ότι οι Ορεστιαδίτες έχουν σκοπό να αποτελέσουν μια υπολογίσιμη και δυνατή αντίπαλος όπως και τα τελευταία χρόνια, προσπαθώντας να κρατήσουν ψηλά την σημαία του αθλήματος στον Βόρειο Έβρο.