«Μάτωσε» τα δίχτυα και αποχαιρετά την Κέρκυρα για να επιστρέψει Θράκη ο … συνοριοφύλακας και εορτάζοντας εις τριπλούν Γιώργος Κυριζάκης

Την όμορφη Κέρκυρα μετά από 3,5 χρονια όπου μάτωσε τα αντίπαλα δίχτυα αφήνει ο Εβρίτης επιθετικός και εορτάζοντας εις … τριπλούν το διήμερο αυτό ο Γιώργος Κυριζάκης που επιστρέφει στην Θράκη.

Ο «Κυριγκολ» όπως τον λένε στην Κέρκυρα αφού έχει σκοράρει 84 τέρματα με Αναγέννηση Περιβολίου, Κρόνο Αργυράδων και Οδυσσέα Αυλιωτών γιορτάζει εις τριπλούν, αφού εκτός από την ονομαστική του εορτή την Πέμπτη, μια μέρα μετά έγινε 26 (γεννημένος στις 24.4.1994), και διορίστηκε συνοριοφύλακας στον Έβρο δεχόμενος άπειρες ευχές από όλη την Ελλάδα και τον Έβρο.

Ήδη αρκετές ομάδες τον έχουν πλησιάσει για την νέα περίοδο, ωστόσο τα νέα δεδομένα στην επαγγελματική του ζωή ίσως τον κρατήσουν στο τοπικό του Έβρου, με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης να φλερτάρει ήδη με τον πρωην παίκτη του, αφού εκεί αγωνιζεται και ο μικρός του αδερφος, Θανάσης, αλλά και την Ένωση Αλεξανδρούπολης να περιμένει να δει εαν θα ολοκληρωθεί το πρωταθλημα της Γ’ Εθνικής για να κινηθεί και αυτη. .

Φετος είχε 11 γκολ με τους Αυλιώτες, με τους οποίους βγήκε πέρυσι πρώτος σκορερ του πρωταθλήματος με 30 τέρματα, φτάνοντας τα 150 συνολικά στην καριέρα του έχοντας 50 τέρματα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, 16 με την Άνθεια και 84 στην ΕΠΣ Κέρκυρας.