Πάσχα σε καραντίνα στην Ξάνθη για τον Λοντίγκιν! Μακριά από το ποδόσφαιρο αλλά μαζί με την οικογένειά του!!!

Μια φωτογραφία με… οκτώ ζευγάρια ποδοσφαιρικά παπούτσια στο μπαλκόνι του σπιτιού του στην Ξάνθη ανέβασε στα social media το Μεγάλο Σάββατο ο Γιουρι Λοντίγκιν.

Ο Ελληνορώσος πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης και νυν της ρωσικής Αρσεναλ πρόλαβε πριν διακοπούν οι πτήσεις να επιστρέψει στην Ελλάδα και να περάσει έτσι το Πάσχα με την οικογένειά του στην Θράκη, έστω και ευρισκόμενος σε καραντίνα στο σπίτι (για τον επιπρόσθετο λόγο ότι προέρχεται από το εξωτερικό).

Στην Ρωσία είναι αλήθεια ότι άργησαν κάπως να εφαρμόσουν τα μέτρα συγκριτικά με την Ελλάδα, με αποτέλεσμα να υπάρχει τις τελευταίες ημέρες ένας αυξημένος αριθμός κρουσμάτων, που ωστόσο παραμένει σε λογικά επίπεδα συγκριτικά με τον πληθυσμό. Ο ίδιος δεν κρύβει ότι του λείπει το ποδόσφαιρο και έγραψε χαρακτηριστικά «boring» ως σχόλιο στην φωτογραφία που ανέβασε στα social media.

Ωστόσο αντιλαμβάνεται και ο ίδιος πόσο σοβαρό είναι όλο αυτό που συμβαίνει παγκοσμίως και περιμένει υπομονετικά, κοιτώντας μπροστά για ένα καλύτερο αύριο, όταν επιτέλους τελειώσει όλη αυτή η περιπέτεια. Μέχρι τότε, «δύναμη και θετική σκέψη» είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει ο ίδιος την καραντίνα και προτρέπει και τους φίλους του να πράξουν το ίδιο.

Παράλληλα, εξέφρασε τις ευχές του σε όλον τον ορθόδοξο κόσμο σε Ελλάδα και Ρωσία. «Χριστός Ανέστη!Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο υγεία και ευτυχία!Να έχουμε δύναμη και πίστη σε οτι κάνουμε!», έγραψε στο προσωπικό του προφίλ σε ελληνικά και ρωσικά για να λάβει αντίστοιχα πολλές ευχές από τους πολλούς διαδικτυακούς (και όχι μόνο) φίλους του.

Άλλωστε ο Γιούρι Λοντίγκιν ποτέ δεν ξεχνά από που ξεκίνησε, αγαπάει πολύ την Ξάνθη και έχει πολλούς φίλους στην περιοχή, οι οποίοι δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν και την φωτογραφία με τα οκτώ ζευγάρια ποδοσφαιρικά παπούτσια που παραμένουν αφόρετα στο μπαλκόνι του σπιτιού του στην Ξάνθη…