«Από χορηγοί του ΠΑΟΚ νέοι ιδιοκτήτες του Βόλου» λένε για την φετινή μέγα χορηγό της Ξάνθης ερυθρόλευκα site

Ο πόλεμος βουβαλιών (Μαρινάκης-Σαββίδης) με όχημα το ποδόσφαιρο (και τις ομάδες τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ) μαίνεται και για την ακρίβεια φούντωσε τη Μεγάλη Εβδομάδα με αφορμή την έκδοση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων.

Ο ΠΑΟΚ προαναγγέλλει ότι θα πάει στο CAS, ο Ολυμπιακός απαντά ότι εκεί θα κινδυνεύσει ακόμα περισσότερο – αλλά τα ενδιαφέροντα ήρθαν με τα δημοσιεύματα ότι από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχηματίζουν φάκελο για να τεκμηριώσουν ενδεχόμενη πολυϊδιοκτησία του Ολυμπιακού με άλλες ομάδες, αφήνοντας πρωτίστως να εννοηθεί την ΑΕΛ όπου ο ιδιοκτήτης της Αλέξης Κούγιας είναι επισήμως νομικός σύμβουλος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, που βάσει νόμου κατέχει το 10% των μετοχών της ΠΑΕ του Πειραιά.

Η απάντηση από ερυθρόλευκα ΜΜΕ είχε να κάνει με τις φερόμενες σχέσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Βόλο, τον ρόλο του Αχιλλέα Μπέου αλλά και τον φετινό χρυσό χορηγό της Ξάνθης, που όπως αποκαλύπτουν υπήρξε πέρυσι χορηγός στην φανέλα του ΠΑΟΚ και ακούγεται ότι θα χρησιμοποιηθεί ως πιθανός ιδιοκτήτης του Βόλου με πιο βαρύ πόθεν έσχες από αυτό του νέου ιδιοκτήτη του Σαλέ των Πηγαδίων Γιάννη Καλπαζίδη.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι όταν προ μηνός τα ονόματα των αδερφών Μπίκα ακούστηκαν για την Ξάνθη και μάλιστα από θεωρητικά «φιλοπαοκτζήδικα» ΜΜΕ, υπήρξαν κατηγορηματικές διαψεύσεις αλλά και απειλές για νομικές κινήσεις. Ενδιαφέρον θα έχει η αντίδραση των αδερφών Μπίκα στις νέες διαρροές, αυτή τη φορά από φιλοολυμπιακά ΜΜΕ, τα οποία κάνουν ουσιαστικά λόγο για τριγωνική σχέση ΠΑΟΚ-Ξάνθης-Βόλου.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «to10» υποστηρίζει ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η κίνηση της ΠΑΕ Βόλος μετά την απόφαση της ΕΕΑ για την πολυϊδιοκτησία Ξάνθης και ΠΑΟΚ να βγάλει επίσημα ανακοίνωση και να ενημερώσει «τον φίλαθλο κόσμου του Βόλου, ότι έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με επιχειρηματίες εκτός Βόλου για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της».

Σχολιάζει η ερυθρόλευκων αποχρώσεων ιστοσελίδα: «Εκτός Βόλου σίγουρα… αλλά εντός πυλών Ιβάν Σαββίδη μην ξεχνιόμαστε, 6 δανεικούς τζάμπα έδωσε και αγόρασε και έναν…, ούτε στην Ξάνθη τέτοια μεταχείριση. Αλλά ο Καλπαζίδης μας κάηκε σαν χαρτί και τα γάλατα έσφυξαν οπότε καιρός να ενεργοποιήσουμε δυνατούς παίχτες με μεγαλύτερο πόθεν έσχες από του σερβιτόρου, όμως δικά μας παιδιά και αυτά. Το όνομά τους έπαιξε και για την Ξάνθη αλλά επειδή η Ξάνθη κάηκε και την έχει εγκαταλείψει ο Ιβάν (όπως κάνει πάντα), κράτησαν το δυνατό χαρτί με βαρύ πόθεν έσχες για τον Βόλο».

Φωτογραφία: EUROKINISSI
Ήταν χορηγός στην περσινή φανέλα του ΠΑΟΚ (δείτε στα μανίκια) η φετινή βασική χορηγός στη φανέλα της Ξάνθης

Το άρθρο συνεχίζει: «Thefoodballer… Ναι, η χορηγός στη φανέλα του ΠΑΟΚ της προηγούμενης σεζόν… Ναι η χρυσή χορηγός της Ξάνθης κατά τη τρέχουσα σεζόν… Ναι η ιδιοκτησία της πρώην αγαπημένης του Ιβάν, Βέροιας….Ναι, οι ΑΦΟΙ ΜΠΙΚΑΣ ΑΕ….».

Αντιδράσεις για την ώρα σε αυτό το νέο άρθρο που δημοσιεύθηκε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου και αναδημοσιεύθηκε από ιστοσελίδες που ευθέως ανήκουν στον όμιλο Μαρινάκη, όπως το «in.gr», «tanea.gr» και «tovima.gr» δεν υπάρχουν. Ούτε από την Ξάνθη, που φέρεται στο δημοσίευμα να είναι… αφημένη στην τύχη της πλέον από τον Ιβάν, ούτε από τον ΠΑΟΚ και τον Βόλο.

Ωστόσο καλό να το γνωρίζουμε αυτό το άρθρο (και) στην Θράκη, καθώς αποδείχθηκε ότι πολλά από αυτά που γράφτηκαν στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα υιοθετήθηκαν εν τέλει από την ΕΕΑ και τις δικαστικές αποφάσεις που ακολούθησαν.

Άλλωστε σε αυτές τις περιπτώσεις το σημαντικό είναι να ξέρεις να διαβάζεις τι κρύβεται πίσω από τέτοια άρθρα, όποια πλευρά και αν τα αναδεικνύει, καθώς συνήθως αυτά τα κείμενα δημιουργούνται για να δημιουργήσουν κλίμα αλλά ενίοτε, όπως αποδείχθηκε τουλάχιστον από τις πρόσφατες δικαστικές κρίσεις, μπορεί κρύβουν μερικές φορές σε κάποιον βαθμό και ορισμένες αλήθειες…