Γ’ Εθνική: Πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας στον Κυριάκο Κετσιεμενίδη

Σε εφημερίδα των Αθηνών μίλησε ο Κυριακος Κετσιεμενίδης μιλώντας για την φετινή του σεζόν με τον Νέστο Χρυσούπολης αλλά και για την πρτόταση που έχει στα χέρια του.

Με την ευκαιρία της διακοπής στην «ΩΡΑ των σπορ» μίλησε ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης, ο οποίος προχώρησε σε μία σύντομη αναδρομή της φετινή χρονιά, εξηγώντας για ποιον λόγο θεωρεί πως κρίνεται άκρως επιτυχημένη. Παράλληλα, αποκάλυψε πως έχει ήδη δεχθεί μια πρόταση, ωστόσο που οποιαδήποτε περαιτέρω συζήτηση την παρούσα στιγμή πιθανόν να μην είχε απολύτως κανένα νόημα.

«Για εμάς ήταν μία χρονιά κάπως περίεργη. Η ομάδα δεν ήξερε σε ποιο πρωτάθλημα θα συμμετάσχει, ενώ κάποια στιγμή έφτασε να μην ξέρει καν αν θα μπορέσει να συμμετάσχει. Υπήρξαν πολλές αλλαγές στη διοίκηση, αλλά και στο ρόστερ. Γενικώς, άλλαξε ολόκληρη η ομάδα και, μάλιστα, άλλαξε αρκετά αργά» τόνισε στον πρόλογό του και συνέχισε: «Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η χρονιά είναι άκρως επιτυχημένη. Ας μην ξεχνάμε ότι ο στόχος μας όταν ξεκινήσαμε, ήταν να σωθεί η ομάδα. Αντιθέτως, για δύο συνεχόμενες σεζόν ο Νέστος με δύο διαφορετικές ομάδες έκανε πορείες πρωταθλητισμού. Φέτος ήμασταν στην κορυφή του πίνακα για αρκετό διάστημα, όμως ο Πανσερραϊκός ήταν η μοναδική ομάδα που ήθελε να βγει. Από την άλλη, από εμάς έφυγαν πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές τον Ιανουάριο».

Στον επίλογό του, ο 41χρονος τεχνικός επανέλαβε: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με τη χρονιά μας. Τα παιδιά ήταν συνεπή στο πλάνο, ενώ για δευτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα τερματίζει στη δεύτερη θέση, δείχνοντας έτσι πως υπάρχει μία σταθερότητα. Ελπίζω να συνεχίσει ο Νέστος να δουλεύει με αυτό τον τρόπο».

Τέλος, μετά από σχετική ερώτηση ο Κ. Κετσιεμενίδης αποκρίθηκε: «Μου έχει γίνει πρόταση ανανέωσης, όμως είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς να πούμε κάτι. Ειδικά με αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν, δεν ξέρουμε πως θα συσταθούν και οι ομάδες την επόμενη σεζόν».