ΕΠΣ Έβρου: Οι τρεις ομάδες που έλαβαν τα λιπάσματα του TAP μέσω του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Μπορεί ο πρώην αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης Χρήστος Ζιώγας να ανέφερε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι δόθηκαν τα λιπάσματα από την δωρεά του TAP σε 5-6 ποδοσφαιρικά σωματεία, ωστόσο φαίνεται ότι αυτά είναι πολύ λιγότερα.

Ο πρώην αντιδήμαρχος ανέφερε ότι τα λιπάσματα αποτελούσαν κάτι σαν κοινωνική δωρεά του TAP, προοριζόταν για τους αγρότες από τα χωράφια των οποίων πέρασε ο αγωγός, τα έλαβαν 50 δημότες αλλά επειδή περίσσεψαν, με δική του πρωτοβουλία διευκόλυνε ώστε να δοθούν και στις τοπικές ομάδες. Ωστόσο επειδή ολοκληρωνόταν η θητεία της προηγούμενης δημοτικής αρχής, δεν πρόλαβε να τις ενημερώσει όλες και τελικά πήραν από περίπου λιπάσματα 5-6 ομάδες, σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες από την νυν δημοτική αρχή και μετά από ερωτήματα που έγιναν, φαίνεται ότι τελικά μόνον τρεις είναι οι ομάδες που ωφελήθηκαν από όλο αυτό. Ποιες ομάδες; Πάντα σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, πρόκειται για τους συλλόγους ΑΟ Μάκρης, ΑΟ Δορίσκου και ΑΟ Μαΐστρου. Η καθεμία από αυτές τις τρεις αυτές ομάδες φέρεται να έλαβε από οκτώ σακιά με 25 κιλά λίπασμα το καθένα, συνολικά δηλαδή έλαβε από 200 κιλά από τα λιπάσματα της δωρεάς του TAP το κάθε ένα από τα συγκεκριμένα τρία ποδοσφαιρικά σωματεία.