Μια ζωή στην ίδια ομάδα! Ο… Τότι της Ελλάδας είναι στην Κρήτη αλλά αν υπάρχει και… Πουγιόλ, θα τον βρείτε στον Έβρο!!!

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες ο 33χρονος ποδοσφαιριστής του Γιούχτα Μάνος Κασσωτάκης. Η κρητική ιστοσελίδα Prisma αλλά και η Ερα Σπορ, στην οποία παραχώρησε συνέντευξη, τον χαρακτήρισαν ως τον Φρανσέσκο Τότι της Ελλάδας, αφού όπως ο Ιταλός κάπτεν της Ρόμα έτσι και αυτός αγωνίζεται 18 ολόκληρα χρόνια στην ίδια ομάδα.

Η Ερα Σπορτ τον χαρακτήρισε μάλιστα «μια ιδιαίτερη, αν όχι μοναδική, περίπτωση ποδοσφαιριστή» στην χώρα, αλλά αν υπάρχει άλλη μία, ο Πουγιόλ της Ελλάδας αν θέλετε που επίσης σε όλη του τη ζωή φορά μόνο την φανέλα της Μπαρτσελόνα, αυτήν θα την βρείτε στην άλλη άκρη της χώρας από την Κρήτη. Στον Έβρο και στο Σουφλί.

Μια ολόκληρη ζωή παραμένει στον τοπικό Έβρο Σουφλίου ο Τόλης Μπάμνιος ίσως ο μοναδικός εν ενεργεια παίκτης στην Θράκη με σχεδόν 18 χρόνια σε μια μοναδική ομάδα από την αρχή της ποδοσφαιρικής του καριέρας μέχρι και ήμερα.

Ο αρχηγός και πιστός «στρατιώτης» από τα παιδικά τμήματα του συλλόγου φέτος βρίσκεται για 17η σεζόν στην ομάδα του Έβρου Σουφλίου αφού δεν έχει φορέσει καμία άλλη φανέλα από τα 13 του, που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στα παιδικά τμήματα του συλλόγου.

Ο 31χρονος δεξιός αμυντικός ήταν και φέτος ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος παρόλο που η ομάδα του είχε μια μετριότατη πορεία, ιδιαίτερα αν κανείς την συγκρίνει με το παρελθόν ειδικά των προηγούμενων ετών.

Ο έμπειρος δεξιός μπακ έχει ζήσει τα πάντα με τον Έβρο Σουφλίου!!!Πρωταθλήματα και Κύπελλα της ΕΠΣ Έβρου, πρωτάθλημα Δ’ Εθνικής αλλά και Γ’ Εθνικής, αλλά και άσχημες στιγμές όπως χαμένους τελικούς, υποβιβασμό αλλά και κακές περιόδους όπως η φετινή. 

Σε όλες τις καταστάσεις ωστόσο ο Μπάμνιος παρέμεινε πιστός στρατιώτης στην ομάδα του, παρά τις προτάσεις που είχε κατά το παρελθόν.

Κύπελλο ΕΠΣ Έβρου 2011
Με το φιλαράκι του και χρόνια συμπαίκτη Λεωνίδα Εφραιμίδη