Μίλησε 10 λεπτά στο Mega η Σουλούκου αλλά δεν ανέφερε λέξη για την υπόθεση Ξάνθης και ΠΑΟΚ (+video)

Ο γενική διευθύντρια του Ολυμπιακού Λίνα Σουλούκου φιλοξενήθηκε στο Mega του ιδιοκτήτη της ομάδας του Πειραιά Βαγγέλη Μαρινάκη. Μίλησε εκτενώς για το θέμα με τον κορονοϊό ενώ αίσθηση προκαλεί ότι δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στην υπόθεση Ξάνθης-ΠΑΟΚ.

Η Σουλούκου ήταν εκείνη που έκανε για λογαριασμό του Ολυμπιακού την σχετική καταγγελία στην ΕΕΑ και εκείνη που ηγήθηκε της νομικής ομάδας της πειραιώτικης ΠΑΕ τόσο ενώπιον της ΕΕΑ όσο και ενώπιον του Πειθαρχικού Οργάνου της Super League και της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Συνεπώς το γεγονός ότι απέφυγε να κάνει την παραμικρή δήλωση για την υπόθεση που ο Ολυμπιακός ανέδειξε αν και φιλοξενήθηκε πάνω από 10 λεπτά στο Mega μπορεί να σημαίνει πολλά – μπορεί όμως και τίποτα. Σε κάθε περίπτωση είναι αλήθεια ότι όλα περνούν σε δεύτερη μοίρα με όσα ζούμε το τελευταίο διάστημα ως ανθρωπότητα.

Για την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί το ποδόσφαιρο με την πανδημία του κορονοϊού η Λίνα Σουλούκου είπε στην εκπομπή ‘’Mega Sports Weekend”, με την ιδιότητά της και ως μέλος του ΔΣ της ομοσπονδίας ευρωπαϊκών συλλόγων: «Προτεραιότητα της UEFA είναι η ολοκλήρωση των εθνικών πρωταθλημάτων με εξάντληση των χρονικών περιθωρίων που υπάρχουν και «στη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων».

Επεσήμανε όμως ότι αυτό εξαρτάται από την εξέλιξη της πανδημίας στην Ευρώπη. «Ο κορονοϊός είναι μια κρίση. Η UEFA έκανε γρήγορες ενέργειες, γιατί ήταν απόλυτη προτεραιότητα η υγεία, φιλάθλων, παικτών και όσων εργάζονται στον αθλητισμό. Ήταν αυτονόητο, να επανεξεταστεί το ζήτημα των διοργανώσεων», τόνισε και συνέχισε αναφερόμενη στο ελληνικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

«Υπάρχει το ενδεχόμενο οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος», τόνισε αν και το χαρακτήρισε απευκταίο σενάριο. «Αντιλαμβάνομαι τη στάση και τις προτάσεις κάποιων ομάδων, αλλά ζητούμενο είναι να είμαστε ενωμένοι και αλληλέγγυοι. Σε περίπτωση πρόωρου τερματισμού του πρωταθλήματος, η UEFA, θα εξετάσει το ενδεχόμενο συμμετοχής των ομάδων που διεκόπη το πρωτάθλημά τους στις διοργανώσεις της» επισήμανε.