Πανθρακικός για εργαζόμενους πρώτης γραμμής: «Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε εσάς τους αληθινούς ΗΡΩΕΣ»

Με ανάρτησή στον λογαριασμό του στο facebook, η οικογένεια του Πανθρακικού απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους σε καίρια, την εποχή του κορονοϊού, πόστα εργασίας.

Παράλληλα, έδωσε το σύνθημα νίκης έναντι του ιού και επιστροφή όλων μας στην κανονικότητα.

Η σχετική άναρτηση:

«Σύσσωμη η οικογένεια του Πανθρακικού θέλει να πει δημόσια ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς, τους αληθινούς ΗΡΩΕΣ που δουλεύετε νυχθημερόν σε κρίσιμα πόστα εργασίας, ώστε να μας παρέχετε την απαραίτητη φροντίδα και τις υπηρεσίες που χρειάζεται η χώρα μας, ώστε να παραμείνουμε υγιείς, να θεραπευτούν όσοι έχουν νοσήσει και όλοι μαζί να ξεπεράσουμε αυτή την παγκόσμια πανδημία.

Σε αυτές τις τόσο δύσκολες στιγμές, ακολουθούμε όλοι προσεκτικά τις οδηγίες σας και είμαστε στη δική σας ομάδα Πρωταθλητών!

Στο τέλος θα βγούμε νικητές και θα επιστρέψουμε στις αγαπημένες μας συνήθειες και στον Πανθρακικό μας!!!»

Σύσσωμη η οικογένεια του Πανθρακικού θέλει να πει δημόσια ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς, τους αληθινούς ΗΡΩΕΣ που δουλεύετε νυχθημερόν σε κρίσιμα πόστα εργασίας, ώστε να μας παρέχετε την απαραίτητη φροντίδα και τις υπηρεσίες που χρειάζεται η χώρα μας, ώστε να παραμείνουμε υγιείς, να θεραπευτούν όσοι έχουν νοσήσει και όλοι μαζί να ξεπεράσουμε αυτή την παγκόσμια πανδημία.

Σε αυτές τις τόσο δύσκολες στιγμές, ακολουθούμε όλοι προσεκτικά τις οδηγίες σας και είμαστε στη δική σας ομάδα Πρωταθλητών!