Super League: Σενάρια από την Κύπρο για τον Νικολά Ντιγκινί

Στο προσκήνιο εμφάνιστηκαν ξανά τα σενάρια από την Κύπρο περί ενδιαφέροντος του Απόλλων Λεμεσού για τον πρώην παίκτη του Πανθρακικού και νυν του Άρη, Νικολάς Ντιγκινί.

Ζωντανό παραμένει το ενδιαφέρον του Απόλλωνα Λεμεσού για τον Νικολάς Ντιγκινί του Άρη. Ο άσος των «κιτρινόμαυρων», ο οποίος πρωτοήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανθρακικού και αγωνίστηκε για δύο χρόνια με τη φανέλα του συλλόγου από την Κομοτηνή (2014-16), φαίνεται πως αρέσει στον τεχνικό της κυπριακής ομάδας Σωφρόνη Αυγουστή που βλέπει στο πρόσωπο του έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να δώσει πολύτιμες λύσεις. 

Το συμβόλαιο του Γάλλου άσου με την ομάδα του Άρη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και όπως αναφέρουν οι κύπριοι ο Απόλλων Λεμεσού δείχνει διατεθειμένος να κινηθεί για την απόκτηση του. 

Μάλιστα η ομάδα της Λεμεσού είχε κινηθεί για την απόκτηση του Ντιγκινί και τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» δεν θέλησαν να προχωρήσουν περεταίρω τις συζητήσεις.

Στην ομάδα από τη «Μεγαλόνησο» αγωνίζεται ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που έκανε το πέρασμά του από τον Πανθρακικό. Ο λόγος για τον 35χρονο Φώτη Παπουλή, ο οποίος για έναν χρόνο (από τον Ιανουάριο του 2010 μέχρι τον Ιανουάριο του 2011) υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας, έχοντας 13 εμφανίσεις με αυτήν σε επίπεδο Superleague και ακόμη 15 σε επίπεδο Β’ Εθνικής (Football League τότε) και στο Κυπέλλο.