Επαναπατρισμός 12 δημοτών από τον Ιάσμο – Υποχρεωτική καραντίνα!

Σε  τηλεφωνική επικοινωνία με 23 δημότες του Δήμου Ιάσμου ο δήμαρχος Οντέρ Μουμίν αναφέρει ότι , βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό και κανείς τους δεν παρουσιάζει συμπτώματα, άπαντες εμφανίζονται απολύτως υγιείς.Αύριο αεροπορικώς μεταφέρονται 12 δημότες Ιάσμου  στην Αθήνα από τη Νορβηγία.

Με τη συνδρομή του δήμου Ιάσμου και με ασφάλεια θα μεταφερθούν στις οικίες τους και θα τεθούν σε υποχρεωτική 14ημερη καραντίνα. Στη διάθεση του Δήμου υπάρχουν τα στοιχεία όλων όσοι επαναπατρίστηκαν και επαναπατρίζονται από τις Ευρωπαϊκές χώρες και την Τουρκία.Ο Οντέρ Μουμίν αναφέρει στο μήνυμά του ότι,  η  συνεργασία  με τις τοπικές αστυνομικές αρχές είναι άψογη και άκρως αποτελεσματική και καλεί  για άλλη μια φορά τους συνδημότες  να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να τηρούν με ευλάβεια τα μέτρα κατ ΄ οίκον περιορισμού.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές ενωμένοι δεν ξεχνάμε ότι όσοι επιστρέφουν από Ευρωπαϊκές χώρες είναι οικονομικοί μετανάστες και δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με καχυποψία και προκαταλήψεις αλλά με υπευθυνότητα και σοβαρότητα. 

Συνεχίζονται εντατικά οι απολυμάνσεις δρόμων, παιδικών χαρών, δημοσίων κτιρίων, στάσεων και πλατειών.Πράττουμε με αίσθημα υψηλής ευθύνης  ό, τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για την ασφάλεια και την υγεία των συνδημοτών μας.Είθε ο Θεός να είναι συμπαραστάτης μας σε τούτες τις δύσκολες ώρες.

Πηγή: https://maronnews.gr