Άλλαξε ο Κούγιας! «Δεν με ενδιαφέρει πλέον αν η Ξάνθη θα υποβιβαστεί ή αν της αφαιρεθούν βαθμοί»

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε σήμερα ο γνωστός ποινικολόγος και ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας πως δεν τον ενδιαφέρει τι θα γίνει με την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης, καθώς άτομο του περιβάλλοντός του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Παράλληλα, στη διαφορετική αυτή συνέντευξή του σημείωσε πως δεν τον ενδιαφέρει ο υποβιβασμός του ΑΟΞ, από τη στιγμή που ο ίδιος εισηγήθηκε να μην πέσει καμία ομάδα τη φετινή χρονιά, ενώ αναφέρθηκε και σε άλλες περιπτώσεις πολυϊδιοκτήσιας κατά το παρελθόν.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια:

«Αυτές τις ημέρες έχω να αντιμετωπίσω ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, με άτομο που βρίσκεται στο περιβάλλον μου και σε τέτοιες στιγμές σκέφτεσαι πως όσα λεφτά και εάν έχεις, δεν μετράνε μπροστά στην ανθρώπινη υγεία. Εσείς τι λέτε; Ο Κόκκαλης δεν θα έδινε τα πάντα για να ξαναφέρει τον γιο του στη ζωή; Όλα του τα χρήματα, αρκεί να ήταν δίπλα του.

Αυτό σκέφτομαι κι εγώ και όπως είδατε δεν πήγα ούτε στην εφέσεων της ΕΠΟ για την υπόθεση πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης, γιατί πλέον δεν με ενδιαφέρει εάν θα υποβιβαστεί η Ξάνθη και δεν με νοιάζει καθόλου το θέμα, αφού άλλωστε έχω εισηγηθεί να μην πέσει κανένας. Εμένα θα με ρίχνανε πέρσι και εάν δεν έπαιρνα το διπλό στο ΟΑΚΑ και το Χ με τον ΠΑΟΚ θα είχαμε πέσει. Τότε, που βγήκε ο Μελισσανίδης και είπε ότι η μπάλα είναι πόρνη, γιατί δεν κατάφερε να ρίξει τη Λάρισα.

Δεν με απασχολεί εάν μειωθούν βαθμοί από τον ΠΑΟΚ ή πέσει η Ξάνθη ή εάν της αφαιρεθούν βαθμοί, αυτό που με ενδιαφέρει σαν άνθρωπο του ποδοσφαίρου είναι να μην υπάρχουν πολυιδιοκτησίες.

Τις ζήσαμε στο παρελθόν με τον Βαρδινογιάννη, που είχε Κόρινθο, Δόξα, Αθηναϊκό, Απόλλωνα, ΟΦΗ, Ελευσίνα, αργότερα το FILMNET επί Βίκτωρα Μητρόπουλου είχε καμιά δεκαριά ομάδες, ο Μπατατούδης είχε τον ΠΑΟΚ και την Καβάλα, την Παναχαϊκή, τη Λάρισα, τον Πανιώνιο και μετέπειτα ο Κόκκαλης. Δεν θέλουμε τα ίδια. Δεν με νοιάζει τι θα αποφασίσει η εφέσεων, δεν υπάρχει ενδιαφέρον πλέον».