Άλλοι 793 νεκροί σε 24 ώρες στην Ιταλία! «Το πάθημά της να μας γίνει μάθημα», η έκκληση του Τοροσίδη

Δηλώσεις στο Mega Channel πραγματοποίησε ο Ξανθιώτης άσος του Ολυμπιακού, Βασίλης Τοροσίδης, σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού, αλλά και για την πρωτόγνωρη κατάταση που βιώνουν μεταξύ άλλων και οι ποδοσφαιριστές.

Αρχικά, ο «Τορο» αναφορικά με το πως βιώνουν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές την κατάσταση που επικρατεί, τονίζει: «Είμαστε συνηθισμένοι σε ταξίδια, στην καθημερνή προπόνηση, αλλά αυτό που είναι σωστό και πρέπει να γίνει αυτήν την στιγμή είναι το σύνθημα ‘Μένουμε Σπίτι’, να γίνει πράξη».

Στη συνέχεια, σχολίασε την τραγική κατάσταση που βρίσκεται η γειτονική Ιταλία, στην οποία πέρασε μια πενταετία (2013-2018) με Ρόμα και Μπολόνια, αναφέροντας: «Δυστυχώς η Ιταλία περνάει πάρα πολύ δύσκολα. Το μόνο που θέλω να πω για εμάς είναι το πάθημα της Ιταλίας να μας γίνει μάθημα, να καταλάβουμε ότι δεν είναι απλά τα πράγματα, δεν είναι αστεία, ότι πραγματικά πρέπει να μείνουμε σπίτι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν έκανε τις δηλώσεις ο Τοροσίδης, αργά το βράδυ της Παρασκευής, είχαν προστεθεί άλλοι 627 νεκροί και ο συνολικός αριθμός τους είχε ξεπεράσει τις 4.000. Με τα νέα στοιχεία το απόγευμα του Σαββάτου, προστέθηκαν στην μακάβρια λίστα άλλα 793 άτομα το τελευταίο 24ωρο με τον συνολικό αριθμό των θυμάτων να φτάνει τις 4.825.