Άλλα 23 ονόματα στην λίστα της ολυμπιακής προετοιμασίας! Κοκκαλάκης και Καγιαλής ανάμεσά τους

Ανανεώθηκε ο κατάλογος που δημοσιεύτηκε χτες με τους 84 αθλητές και αθλήτριες που δικαιούνται να κάνουν χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων της χώρας για την προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.

Ο κατάλογος συμπληρώνεται με 23 ονόματα. Ανάμεσά τους, οι χάλκινοι ολυμπιονίκες του Ρίο ντε Τζανέιρο Τάκης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, με τον τελευταίο ως γνωστόν να έχει ρίζες από την Ξάνθη, καθώς και ο 5ος ολυμπιονίκης του Ρίο επίσης στην ιστιοπλοΐα Βύρωνας Κοκκαλάνης, ο οποίος είναι πλέον και αυτός Θρακιώτης εξ αγχιστείας μετά τον γάμο του με την Κομοτηναία συζυγό του.

Αναλυτικά τα ονόματα που προστέθηκαν στην επικαιροποιημένη λίστα ανά άθλημα:

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

1. ΜΑΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
2. ΚΑΓΙΑΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
3. ΟΡΦΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ  
4. ΠΑΠΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ
5. ΜΙΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
6. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ
7. ΤΣΟΥΛΦΑ ΑΙΜΙΛΙΑ
8. ΣΠΑΝΑΚΗ ΑΡΙΑΔΝΗ
9. ΣΚΑΡΛΑΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
10. ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
11. ΤΑΜΒΑΚΙΔΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ
12. ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
13. ΝΟΥΤΣΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
14. ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΣΟΦΙΑ
15. ΜΟΝΟΣ ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ
16. ΔΙΒΑΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
17. ΚΟΚΚΑΛΑΝΗΣ ΒΥΡΩΝΑΣ

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

1. ΓΚΟΓΚΟΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
2. ΚΑΤΖΟΥΡΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ
3. ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ

1. ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ
3. ΚΟΝΙΑΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Στο μεταξύ, με κάρτες εισόδου και αυστηρά μέτρα ελέγχου η κατ’ εξαίρεση πρόσβαση στις αθλητικές εγκαταστάσεις για τις προπονήσεις προετοιμασίας για το Τόκυο. 

Όπως ενημέρωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με ειδικές κάρτες, με τα πλήρη στοιχεία των αθλητών, τις οποίες ήδη ετοίμασε το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθήνων “Σπύρος Λούης” και θα εφαρμοστούν και στα ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά και Καυτανζόγλειο, ακολουθώντας τις οδηγίες του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, επιτρέπεται η κατ’ εξαίρεση προπόνηση των αθλητών/τριών που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.

Κάρτες Εισόδου