Λουκέτο στην ΕΠΟ λόγω κορονοϊού και… νέα καθυστέρηση για την απόφαση Ξάνθης και ΠΑΟΚ

Η ΕΠΟ έβαλε “λουκέτο” μέχρι το τέλος Μαρτίου και θα αποφασίσει στη συνέχεια με βάση τις εξελίξεις, αν θα ξανανοίξει και πότε.

Σειρά μέσων ενημέρωσης της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης επισημαίνουν ότι άτι αντίστοιχο αναμένεται να γίνει και στην Επιτροπή Εφέσεων, που ήδη ματαίωσε την συνεδρίαση της Πέμπτης.

Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα καθυστερήσουν επιπλέον οι αποφάσεις για Ξάνθη και ΠΑΟΚ. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι η προθεσμία για κατάθεση υπομνημάτων είναι μέχρι το μεσημέρι της ερχόμενης Τρίτης.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τα υπομνήματα μπορουν να κατατεθούν με ηλεκτρονικό τρόπο, αλλά με κλειστά εντελώς τα γραφεία είναι αμφίβολο αν θα πρωτοκολληθούν άμεσα ώστε να δοθούν στους τρεις δικαστές.

Με δεδομένες επίσης τις απαγορεύσεις που υπάρχουν, είναι άγνωστο με ποιον τρόπο θα γίνει η διάσκεψη ή οι διασκέψεις των τριών εφετών, αφου εκτιμάται ότι λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης θα χρειαστούν πάνω από μία.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται η αναστολή λειτουργίας των υπηρεσιών της για το διάστημα 18-31/03, με βάση την απόφαση της κυβέρνησης Δ1α/ΓΠ.οικ.19024/2020 (ΦΕΚ B’ 915/17-03-2020) για προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων και υπηρεσιών στο σύνολο της Επικράτειας από 18.3.2020 έως και 31.3.2020, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19».