Σε αυστηρή καραντίνα στη Βόρεια Ιταλία ο Τζούριτς με σύζυγο και μπέμπα! Μένει σπίτι, μαγειρεύει και γυμνάζεται (+photos)

Ο Δημήτρης Τζούριτς τον τελευταίο χρόνο βρίσκεται στο Τρέντο και την τοπική ομάδα της Τρεντίνο για ακόμη μια φορά στην καριέρα του. Η φετινή χρονιά όπως φαίνεται όμως θα χαραχτεί στην μνήμη του, λόγω των τραγικών γεγονότων που περνάει η Ιταλία εξαιτίας της μεγάλης εξάπλωσης του COVID-19.

Το Τρέντο για όσους δεν γνωρίζουν είναι μια επαρχία και πόλη της Βόρειας Ιταλίας με πληθυσμό 130.000 κατοίκων περίπου, δίπλα από την Λομβαρδία. Με άλλα λόγια, βρίσκεται στην καρδιά της περιοχής όπου ξεκίνησε η μεγάλη εξάπλωση του κορονοϊού και στην Ιταλία αλλά και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, με εκατοντάδες νεκρούς δυστυχώς κάθε μέρα.

Ο διεθνής Εβρίτης διαγώνιος της ιστορικής Τρεντίνο έχει μπει πλέον και αυτός σε αυστηρή καραντίνα με την οικογένεια του, την σύζυγό του και πρώην αρχηγό της Εθνικής Ιταλίας Μαρτίνα Γκουίτζι και την ολίγων μηνών μπεμπούλα τους. Οι τρεις τους όπως μαθαίνουμε είναι μια χαρά, έχουν αποφύγει οποιαδήποτε έκθεση στον ιό αλλά παραμένουν σε αυστηρή καραντίνα μέσα στο σπίτι, συγκλονισμένοι και αυτοι από όσα συμβαίνουν γύρω τους.

Ο Μίταρ Τζούριτς, Δημήτρης για τους παιδικούς του φίλους στην Ορεστιάδα, μένει και αυτός σπίτι, ευρισκόμενος στην καρδιά του προβλήματος και μη μπορώντας πλέον να επιστρέψει είτε στην Ελλάδα είτε να πάει στην Σερβία, καθώς είναι γνωστό ότι έχουν κλείσει ουσιαστικά τα σύνορα. Μέσω του προσωπικού του προφίλ στο instagram καλεί τους Έλληνες και τους Ιταλούς να πράξουν το ίδιο, να μείνουν σπίτι δηλαδή, δείχνοντας και εναλλακτικούς τρόπους για να περάσουν την ώρα τους μέσα στο σπίτι είτε κάνοντας γυμναστική είτε… μαγειρεύοντας.

Δείτε τις φωτογραφίες: