Α2 Γυναικών: Το πρόγραμμα των τελευταίων αγωνιστικών της Νίκης Αλεξανδρούπολης και των αντιπάλων της για τον υποβιβασμό

H Νίκη Αλεξανδρούπολης πέντε στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος και μετά την νίκη της με 3-1 απέναντι στα Γιάννενα, μπήκε στο παιχνίδι της παραμονής ξανά, παραμένοντας όμως κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. Εδώ ισχύει ότι και στην Α2 Ανδρών, και έτσι σύμφωνα με την προκήρυξη οι ομάδες που θα υποβιβαστούν από την Α2 Γυναικών είναι σίγουρα 2 και θα γίνουν τρεις ή τέσσερις εφόσον από την Pre League γυναικών υποβιβαστούν ομάδες από τον Βορρά.

Το THRAKISPORTS παρουσιάζει το πρόγραμμα των τελευταίων 5 αγωνιστικών της Νίκης Αλεξανδρούπολης και των υπολοίπων ομάδων που μάχονται για τον υποβιβασμό:

ΕΟ Σταυρούπολης (15β): Φοίνικας Αλξεναδρούπολης (εντός), Νίκη Αλεξανδρούπολης (εκτός), Ακαδημίες Πρωτ. Πεύκων (εκτός), Ελπίς Αμπελοκήπων (εντός)

Ασκληπιός Τρικάλων (14β): ΑΣ Γιάννεα (εντός), Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός (εκτός), ΑΟ Καβάλας (εντός), Νίκη Αλεξανδρούπολης (εκτός), Ακαδημίες Πρωτ. Πεύκων (εντός)

ΑΣ Γιάννενα (11β): Ασκληπιός Τρικάλων (εκτός), ΕΑ Λαρίσης (εντός), ΜΑΣ Νέα Γενεά (εκτός), Φοίνικας Αλεξανδρούπολης (εκτός), ΜΕΝΤ (εκτός)

Νίκη Αλεξανδρούπολης (9β): ΑΟ Κάβαλας (εντός), ΕΟ Σταυρούπολης (εντός), Ακαδημίες Πρωτ. Πεύκων (εκτός), Ασκληπιός Τρικάλων (εντός), ΕΑ Λαρίσης (εκτός)