Ντεμπούτο στην Γ’ Εθνική με καλή εμφάνιση με την φανέλα του Θερμαϊκού για τον Κομοτηναίο Χρήστο Παχούμη

Την ευκαιρία που επιζητούσε εδώ και καιρό πήρε με τον Θερμαϊκό Θέρμης ο Κομοτηναίος μεσοεπιθετικός Χρήστος Παχούμης.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε ως αλλαγή και έκανε το ντεμπούτο του στην ομάδα του Θερμαϊκού και στην Γ’ Εθνική στην ήττα της ομάδα της Θέρμης από τον πρωταθλητή του 2ου ομίλου Αλμπωπό Αριδαίας με 1-2. Ωστόσο με την παρουσία του έδειξε πως αξίζει περισσότερες ευκαιρίες στο μέλλον από το τεχνικό δίδυμο των Τάσου Δούμα και Βασίλη Μπούρκα, αφού στο τέταρτο που αγωνίστηκε βοήθησε την ομάδα του που έχανε 0-2 αλλά και από δικό του κόρνερ προήρθε το γκολ με κεφαλιά του Τρόκα.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός (31/05/2000) σπουδάζει στην Θεσσαλονίκη από φέτος και έτσι μετακόμισε στην ομάδα της Θέρμης που πρωταγωνιστεί στον 2ο όμιλο και με 43 βαθμούς βρίσκεται στην τρίτη θέση εξασφαλίζοντας νωρίς την παραμονή της δίνοντας ευκαιρίες σε νέα παιδιά και στον Παχούμη.

Ο Χρήστος είναι γιος του παλαίμαχου παίκτη του Πανθρακικού, Γενισέας, Σαμοθράκης Νίκου, και για 7 χρόνια μέλος των ακαδημιών του Πανθρακικού και στην συνέχεια για τρία του Λεβαδειακού (Κ15, Κ17 και Κ20) πριν μετακομίσει πέρυσι στην Ξάνθη Κ19.