Super League: Πέντε γκολ, τρία δοκάρια και ανατροπή στο σούπερ ματς ΑΟΞ-ΠΑΟΚ για τα Κ19

Ενα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι ανάμεσα στους Νέους της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ παρακολούθησαν οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις των Πηγαδίων για την 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων της Super League.

Η αναμέτρηση είχε εντάσεις, δυνατές μονομαχίες, 5 γκολ, 3 δοκάρια και ανατροπή, αλλά τελικά εκείνοι που έφυγαν με την 19η φετινή τους νίκη ήταν οι φιλοξενούμενοι.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 8′ με την κεφαλιά του Νιαζήφογλου, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 23′ και είχαν δοκάρι με κεφαλιά στο 37′, με το ημίχρονο να λήγει με τις δυο ομάδες ισόπαλες στο 1-1.

Στο 51′ ο ΠΑΟΚ έφτασε στο 1-2 με πλασέ πριν γίνει το 1-3 στο 57′ με σουτ από το ύψος της περιοχής. Ωστόσο πριν τα δυο γκολ του ΠΑΟΚ υπήρξαν ευκαιρίες για την Ξάνθη και ένταση στο παιχνίδι.

Στο 60′ και το 70′ είχαν δοκάρια οι φιλοξενούμενοι ενώ η κεφαλιά του Κοτόπουλου στο 63′ μετατράπηκε σε κόρνερ από την  επέμβαση του τερματοφύλακα.

Στο 78′ ο Φάκης με σουτ έκανε το 2-3 που έμελε να είναι το τελικό αποτέλεσμα, με την ξανθιώτικη ομάδα να παραμένει στους 23 βαθμούς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θανάσης Λαπατας με βοηθούς τους Δημητριάδη και Γαρδικιώτη της ΕΠΣ Θράκης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Στεπάνοβιτς, Γκαργκαλατζίδης (77′ Αλεξανιάν), Τσιπούρας (63′ Γκαρνέτας), Ιωακειμίδης (33′ Πιτσόλης), Ισαακίδης (77′ Μάρκου), Μανίσογλου, Τσιλιγγίρης (46′ Φάκης) Μπάκος, Κοτόπουλος.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα στέκονται, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση