15χρονος Θρακιώτης αθλητής εξετάστηκε ως ύποπτο κρούσμα για κορονοϊό στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Ένας 15χρονος μαθητής που τυγχάνει και αθλητής εξετάστηκε για τον κορονοϊό στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, που αποτελεί το βασικό νοσοκομείο αναφοράς για τον COVID-19 σε όλη την Περιφέρεια ΑΜ-Θ.

Ο 15χρονος Θρακιώτης είχε ταξιδέψει προσφάτως στο Μιλάνο μαζί με την οικογένειά του. Αφού νοσηλεύτηκε προσωρινά στον ειδικό θάλαμο που έχει διαμορφωθεί για την αντιμετώπιση αυτών των περιστατικών, εξετάστηκε αλλά τελικά διαγνώστηκε αρνητικός στον ιο COVID-19. Το ίδιο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του.

Ο μαθητής αγωνίζεται σε ομαδικό άθλημα σε έναν από τους κορυφαίους αθλητικούς συλλόγους της Θράκης (τμήμα του οποίου μάλιστα συμμετέχει και σε εθνικό πρωτάθλημα). Αν και δεν είχε εμφανίσει περίεργα συμπτώματα, σύμφωνα με πληροφορίες ζητήθηκε από το σχολείο του να προβεί στις απαραίτητες εξετάσεις λόγω του πρόσφατου ταξιδιού του στην Βόρεια Ιταλία.

Οι εξετάσεις έγιναν στην Αλεξανδρούπολη, όπου υπάρχει το μοναδικό αρμόδιο νοσοκομείο για όλη την Θράκη. Μετά από μεγάλη ταλαιπωρία, η περιπέτεια δείχνει να έχει λήξει για τον 15χρονο και την οικογένειά του, ωστόσο παραμένει η καχυποψία του κόσμου, που τυγχάνει να γνωρίζει το πρόσφατο ταξίδι της οικογένειας στο Μιλάνο, πόλης που πλήττεται ιδιαίτερα από τον COVID-19.

Και η καχυποψία αποδεικνύεται χειρότερη ασθένεια…