ΕΠΣ Ξάνθης: Τα δύο νοκ άουτ ματς της Τετάρτης για το Κύπελλο Β’-Γ’ Κατηγορίας, οι ορισμοί των διαιτητών και η αναβολή

Το μεσημέρι της Τετάρτης διεξάγονται τα πρώτα δύο νοκ άουτ ματς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Β’-Γ’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ατρόμητο Χρύσας και την Δόξα Σταυρούπολης αναβλήθηκε για την άλλη εβδομάδα και θα διεξαχθεί στις 4 Μαρτίου, οπότε έχουν προγραμματιστεί και τα ημιτελικά του Κυπέλλου Α’ Κατηγορίας.

Υπενθυμίζεται ακόμα ότι η β’ ομάδα του Φίλιππου Δροσερού προκρίθηκε χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση. Ετσι, μόνο δύο εισιτήρια θα κριθούν αυτήν την Τετάρτη, με τους αγώνες να αρχίζουν στις 15:30 και να οδηγούνται απευθείας στα πέναλτι, σε περίπτωση ισοπαλου αποτελέσματος.

Στην Κυψέλη η τοπική ΑΕΚ της Γ’ Κατηγορίας θα φιλοξενήσει τον πρωτοπόρο της Β’ Κατηγορίας Αετό Τοξοτών. Το ματς θα σφυρίξει ο Ουζουνίδης με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Ταρενίδη.

Στην Χρύσα η τοπική Αναγέννηση θα φιλοξενήσει την ΑΕΞ με διαιτητή τον Σαββογλου και βοηθούς τους Τσίκα και Δανδανόπουλο.

Είναι προφανές ότι δεν μπορουν να γίνουν ταυτόχρονα δυο ματς στην Χρύσα και έτσι, όπως τα έφερε η κλήρωση, το Ατρόμητος – Σταυρούπολη θα γίνει την άλλη Τετάρτη.