Μόνο με διαρκείας! ΔΕΝ εκδίδει μεμονομένα εισιτήρια για τους φίλους της η ΠΑΕ Ξάνθη στο ματς με ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ Ξάνθη ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας ότι δεν θα εκδοθούν μεμονωμένα εισιτήρια για τον αγώνα Ξάνθη – ΠΑΟΚ, με εξαίρεση τα 1.600 που θα εκδοθούν και θα δοθούν στον ΠΑΟΚ.

Με άλλα λόγια, αν κάποιος οιπαδός της Ξάνθης δεν έχει διαρκείας δεν θα μπορεί να εισέλθει στο γήπεδο.

Ενδιαφέρον προκαλεί ότι στην ανακοίνωση της Ξάνθης αποφεύγεται να αναφερθεί ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του αγώνα, έμμεση επιβεβαίωση ότι ακόμα δεν είναι τίποτα οριστικό, όπως έχει γράψει το ThrakiSportS.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21/2/2020 στην οποία συμμετείχαν η ΠΑΕ Ξάνθη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης και άλλοι Φορείς, ομόφωνα αποφασίστηκε ότι η ΠΑΕ Ξάνθη θα δώσει 1250 εισιτήρια στο «πέταλο» για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και 450 στη Θύρα Γ1 κι αυτά για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Πέρα των συγκεκριμένων αυτών εισιτηρίων, η ΠΑΕ Ξάνθη δεν θα εκδώσει κανένα άλλο εισιτήριο, ούτε για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, ούτε για τους φιλάθλους της Ξάνθης. 

Οι φίλοι – μέλη της Ξάνθης θα εισέλθουν στο γήπεδο προσκομίζοντας την κάρτα μέλους όπως και την αστυνομική τους ταυτότητα. Δηλαδή, θα υπάρξει ταυτοπροσωπία.

Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε κανένα φίλο της Ξάνθης εάν δεν επιδείξει κατά την είσοδό του την αστυνομική του ταυτότητα, όπως και την κάρτα μέλους του.

Όλα αυτά, όπως είναι ευκόλως αντιληπτό απ’ όλους γίνονται στην προσπάθεια της Ξάνθης, στο μέρος που της αναλογεί, να συμβάλλει στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.