ΕΠΣ Ξάνθης: Το πρόγραμμα των μονομάχων του τίτλου Θαλασσιάς και Δροσερού οκτώ στροφές πριν το τέλος

Την Κυριακή διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης ανάμεσα στον δεύτερο της βαθμολογίας Φίλιππο Δροσερού και την πρωτοπόρο Αναγέννηση Θαλασσιάς.

Οι δυο ομάδες έχουν απόσταση τριών βαθμών, αλλά όλοι αντιλαμβάνονται ότι με νίκη η Θαλασσιά θα καθαρίσει ουσιαστικά το πρωτάθλημα, ενώ την ευνοεί και η ισοπαλία καθώς θα διατηρήσει το προβάδισμα των τριών βαθμών που θα είναι σαν τέσσερις, αφού σε αυτήν την περίπτωση θα ευνοείται και στην ισοβαθμία.

Η ομάδα του Ρωμανού Κοντογιαννίδη θέλει από την πλευρά της τη νίκη για να πιάσει στην πρώτη θέση της βαθμολογιας και ει δυνατόν με δυο ή περισσότερα γκολ διφορά, καθώς στον πρώτο γυρο η Θαλασσιά ήταν εκείνη που είχε επικρατήσει με σκορ 2-0. Ποιο όμως ειναι το πρόγραμμα των δύο μονομάχων μέχρι το φινάλε;

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις εναπομείνασες οκτώ αγωνιστικές για καθεμια από τους δυο μονομάχους. Την μεταξύ τους κόντρα δηλαδή και τα επόμενα επτά παιχνίδια, που για το Δροσερό είναι έξι καθώς έχει και ένα εύκολο τρίποντο στα χαρτιά με το Εράσμιο την αμέσως επόμενη αγωνιστική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πέντε από αυτά τα παιχνίδια είναι κοινά, δηλαδή με τους ίδιους αντιπάλους και στις ίδιες έδρες. Αναλυτικά το πρόγραμμα των δύο μονομάχων για τον τίτλο στην Α΄ΕΠΣ Ξάνθης:

Αναγέννηση Θαλασσιάς (52 βαθμοί): Φιλιππος Δροσερού (εκτος), Παύλος Μελάς Κουτσού (εντος), Ελπίδα Γενισέας (εκτός), Απόλλων Διομήδειας (εντος), ΑΟ Βιστωνίδα (εκτος), Εχνος Σπορ (εντος), Ατλας Σελινου (εντος), Ερμης Μανδρας (εκτος).

Φίλιππος Δροσερού (49 βαθμοί): Αναγέννηση Θαλασσιάς (εντός), Κεσσάνη Ερασμίου (3-0 α.α.), Απόλλων Ξάνθης (εκτος), Παύλος Μελάς Κουτσού (εντος), Ελπιδα Γενισέας (εκτος), Απόλλων Διομήδειας (εντος), ΑΟ Βιστωνίδας (εκτος), Εχινος Σπορ (εντος)