Με Γαβριηλίδη στην προεδρία και άλλα γνωστά ονόματα στη σύνθεσή του ανακοινώθηκε το νέο 7μελές ΔΣ του Πανθρακικού Σταδίου και οι αναπληρωτές τους

Γνωστοποιήθηκε την Τρίτη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής, που διορίστηκε από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά.

Νέος πρόεδρος στην θέση του καθηγητή του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Γιώργου Μαυρίδη αναλαμβάνει ο Βασίλης Γαβριηλίδης. Πρόκειται για τον αντιπρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣ Θράκης, παρατηρητή διαιτησίας της Super League, πιστοποιημένο εκπαιδευτή διαιτησίας της ΕΠΟ, ο οποίος τυγχάνει αδερφός του προέδρου της ΕΠΣ Θράκης Μάνου Γαβριηλίδη.

Αναπληρωτής πρόεδρος της νέας Διοικούσας Επιτροπής του Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής αναλαμβάνει ο Κυριάκος Γκάζος, ενώ αντιπρόεδρος διορίστηκε ο ιδιωτικός υπάλληλος Γιάννης Μιχελής (γιος του Κώστα Μιχελή) με αναπληρωτή του τον αναπληρωτή καθηγητή Φυσικής Αγωγής Ευάγγελο Μπεμπέτσο.

Γραμματέας αναλαμβάνει ο δικηγόρος Δημήτρης Πουλακίδας, πρώην παίκτη και στέλεχος του Πανθρακικού ο οποίος αυτήν την περίοδο τρέχει και την διοργάνωση του Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων, έχοντας ως αναπληρώτρια την συνάδελφό του δικηγόρο Μάχη Διαμαντή.

Ταμίας ορίζεται ο επιχειρηματίας Μανώλης Παπαμάνος με αναπληρωτή τον Παναγιώτη Τσολάκη, δημόσιο υπάλληλο, που είναι μέλος και του ΔΣ της ΕΠΣ Θράκης. Εφορος στο νέο ΔΣ του Πανθρακικού Σταδίου αναλαμβάνει ο έφορος της ομάδας μπάσκετ του ΓΑΣ Κομοτηνή Σάκης Σεραφίδης με αναπληρώτρια την Μαρία Μπαχτσεβάνη.

Τέλος, μέλη της νέας διοικούσας του Εθνικού Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής αναλαμβάνουν η Φωτεινή Θάνου, μέλος του ΔΣ του συλλόγου στίβου ΠΑΣ Πρωταθλητών με αναπληρωτή τον ελεύθερο επαγγελματία Αντώνη Μπόμπολα καθώς και η Ευδοκία Δουλγερίδου με αναπληρωτή δικηγόρο Χουσέϊν Νιχάτ.