ΕΠΣ Θράκης: Η ατυχία συνεχίζεται για τον Βιόπουλο και φέτος! Διακομίστηκε ξανά στο νοσοκομείο στο ντέρμπι Πανθρακικού με Σάπες

Η ατυχία συνεχίζεται και την φετινή σεζόν και στην νέα του ομάδα για τον Πέτρο Βιόπουλο, καθώς ο επιθετικός του Πανθρακικού τραυματίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο στο ντερμπι με την Ελπίδα Σαπών και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Ο 25χρονος «Βιο» που πρόσφατα αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη Ιλιάνα πριν σχεδόν ένα χρόνο τον περσινό Δεκέμβριο φορώντας την φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου στον αγώνα με την Ξυλαγανή τραυματίστηκε και πάλι στο γόνατο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, από όπου έχασε σχεδόν μεγάλο διάστημα από τα παιχνίδια της νταμπλούχας πέρσι ομάδας του. Μάλιστα οι φίλοι του Μέγα Αλέξανδρου είχαν και πανό συμπαράστασης στο φινάλε της σεζόν και στο παιχνίδι με το Νέο Σιδηροχώρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν υπάρχει κάταγμα στο γόνατο από την σύγκρουση με τον Φούντα στο 56′ στην μεγαλη περιοχή της Ελπίδας αν και όταν αναχώρησε από το γήπεδο όλοι μιλούσαν για κάταγμα. Όλα θα φανούν από την μαγνητική που θα γίνει μέσα στην εβδομάδα με την ομάδα του να εκδίδει ανακοίνωση μετά το γεγονός για το πρωην παίκτη της Κέρκυρας Έβρου Σουφλίου, Δόξας Προσκυνητών, FSV Ντούισμπουργκ και Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου.

H ανακοίνωση του Πανθρακικού: Το πιο δυσάρεστο της σημερινής αναμέτρησης ήταν ο τραυματισμός του Πέτρου Βιόπουλου, ο οποίος αποχώρησε από το γήπεδο σφαδάζοντας…

Σύσσωμη η οικογένεια του Πανθρακικού του εύχεται να επιστρέψει υγιής και δριμύτερος στους αγωνιστικούς χώρους!