Δήλωση Μαρούπα στο… facebook: «Ατράνταχτα και γραπτά τα στοιχεία για κοινή ιδιοκτησία ΠΑΟΚ και ΑΟΞ»

Η Ειρήνη Μαρούπα είναι το μέλος της ΕΕΑ που παραμένει στην επικαιρότητα με όσα λέει. Είχε λίγες μέρες να κάνει κάποια νέα ραδιοφωνική δήλωση. Αλλά βρέθηκε άλλος τρόπος για να εκφραστεί δημόσια.

Συγκεκριμένα, αποφάσισε να μιλήσει στο… facebook, απαντώντας σε ερωτήματα που δέχθηκε. Εκεί, μεταξύ άλλων, είπε ότι είναι «ατράνταχτα τα στοιχεία για κοινή ιδιοκτησία ΠΑΟΚ, Ξάνθη».

Η Μαρούπα έχει δηλώσει πως αποδεικνύεται, από τα στοιχεία που εξέτασαν στην ΕΕΑ, ότι ο Ιβάν Σαββίδης πέραν του ΠΑΟΚ, έχει την ιδιοκτησία και της Ξάνθης.

Βέβαια είχε επίσης υπογραμμίσει πως δεν ψήφισε να επιβληθούν οι κυρώσεις του νόμου επειδή ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ θα… σώσει την Ξανθη από τους Τούρκους!

Ωστόσο η Μαρούπα πέρα από το ραδιόφωνο στέλνει μηνύματα και μέσω facebook. Εκεί εξέφρασε ότι αυτό που έλαβε η ΕΕΑ είναι απόφαση και όχι γνωμοδότηση, όπως υποστηρίζει ΠΑΟΚ, Ξάνθη αλλά και η κυβέρνηση.

Σε ερώτηση δε που της έγινε, αναφορικά με τα στοιχεία που εξέτασαν και ήρθαν από ανώνυμο αποστολέα, τα οποία ενδεχομένως έχουν αποκτηθεί με παράνομο τρόπο, απάντησε σχετικά:

«1. Είναι απόφαση και όχι γνωμοδότηση

2. Ήρθε φάκελος απο ανώνυμο. Τον παρέδωσα σε εισαγγελέα

3. Η απόφαση βγήκε με γραπτά στοιχεία. Οικονομικά κ.λ.π.. Ατράνταχτα!»