Κλήθηκε στο Μαξίμου ο Ντέμης Νικολαΐδης! Φήμες για πρόταση να αναλάβει πρόεδρος στην ΕΠΟ!!!

Εν μέσω αλλαγών βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις και νέα πρόσωπα ετοιμάζονται να βγουν ή να επιστρέψουν στην επικαιρότητα. Ένα από αυτά είναι και ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Όπως μετέδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου ο «Σπορ FM» ο Ντέμης Νικολαΐδης βρέθηκε το Μέγαρο Μαξίμου, καλεσμένος από ανθρώπους της Κυβέρνησης ώστε να συμμετάσχει σε συζητήσεις για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και ειδικά για την πρόθεση που υπάρχει ώστε να ζητηθεί βοήθεια τόσο από την FIFA όσο και από την UEFA.

Και σε ποιο πλαίσιο θα είναι αυτή η συνεργασία; Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, ο παλαίμαχος διεθνής άσος προορίζεται για νέος πρόεδρος στην ΕΠΟ! Δεδομένου ότι πολύ δύσκολα θα υπάρξει εμπιστοσύνη στην υπάρχουσα διοίκηση, με τον Νικολαΐδη να αποτελεί το πρόσωπο που σκέφτονται στην Κυβέρνηση που θα μπορέσει να αποτελέσει τον επικεφαλής στην ομοσπονδία.

Το Sport24 από την πλευρά του αναφέρει ότι ο Εβρίτης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ έκανε συνάντηση στο Μαξίμου με τιν υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, τον άνθρωπο που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχρισε υπεύθυνο για τη συνάντηση στη Νιόν της Ελβετίας την άλλη εβδομάδα με τις διεθνείς συνομοσπονδίες σχετικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το ραντεβού δεν έχουν γίνει γνωστές, πάντως το ότι έγινε ραντεβού μαζί του, δείχνει και μια διάθεση της κυβέρνησης, ώστε ο Νικολαΐδης να αποτελέσει πρόσωπο που θα μπορούσε να ασχοληθεί με την επόμενη ημέρα που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση, όπως άλλωστε τόνισε και ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής.

Υπενθυμίζεται πως στις 8 Δεκεμβρίου ο Ντέμης είχε βρεθεί στο στούντιο του Sport24 Radio και ερωτώμενος θα τον ενδιέφερε η προοπτική να ηγηθεί στην ΕΠΟ, είχε απαντήσει: «Για την ΕΠΟ; Όχι… Αν γινόταν, υποθετικά, μία κίνηση για να φτιαχτεί το ποδόσφαιρό μας, θα την έβλεπα θετικά. Δεν θα ήθελα να απαντήσω υποθετικά. Αν συννενοηθούν οι μεγάλες ομάδες, θα γίνει. Τα έχουν καταφέρει και σε μεγαλύτερες χώρες από εμάς. Βρίσκεται άκρη».