Παρέμβαση Κούγια μετά την τροπολογία της κυβέρνησης: «Πρώην ιδιοκτήτες της Ξάνθης Πανόπουλος και Συγγελίδης»

Σε προσωπική δήλωση για τις τελευταίες εξελιξεις προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας.

Χαρακτήρισε για ακόμα μια φορά πρώην ιδιοκτήτες της Ξανθης τους Χρήστο Πανόπουλο και Πολυχρόνη Συγγελίδη, ενώ υποστηρίζει ότι ακολουθώντας το παράδειγμά τους, θα ήθελε Μαρινάκης ή Σαββίδης ή μελισσανίδης ή Αλαφούζος να του δώσουν καμια δεκαριά εκατομμύρια ευρώ και μάλιστα μαύρα, αφού με το νέο νόμο θα κινδυνεύει μόνο με αφαίρεση βαθμών και η ομάδα του έχει σωθεί.

Η δήλωσή του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, που καλεί τις υπόλοιπες ομάδες να πάρουν θέση, έχει ως εξής:

Διάβασα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης την τροπολογία της κυβέρνησης, όπου θεσπίζεται ότι σε περίπτωση πολυιδιοκτησίας, αντί υποβιβασμού των ομάδων η τιμωρία θα είναι μείον 5 έως 10 βαθμοί από το πρωτάθλημα.

Επειδή η ομάδα μου έχει ήδη εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία και έχω ανάγκη καμιά δεκαριά εκατομμύρια, κάνω ανοικτή πρόσκληση στους ιδιοκτήτες των μεγάλων ομάδων κ.κ. Μαρινάκη, Σαββίδη, Αλαφούζο, Μελισσανίδη, εφόσον μπορούν να μου τα δώσουν μαύρα, ώστε να μην τα ανακαλύπτει ο οιοσδήποτε έλεγχος, όπως έκαναν οι πρώην ιδιοκτήτες της Ξάνθης Πανόπουλος, Συγγελίδης, να έρθουν αύριο να τους πουλήσω την ΑΕΛ και να συμμετέχουμε όλοι σε αυτό το υπέροχο και καθαρό πρωτάθλημα, αφού πλέον και με το νόμο κινδυνεύουμε με αφαίρεση μόνο 5 βαθμών, για να μην διαταραχθεί η κοινωνική συνοχή, αφού εμείς στη Λάρισα άμα μας πιάσουν με την γίδα στην πλάτη στα πράσα, μπορούμε να κόψουμε την Ελλάδα στη μέση.

Λευτεριά στην Βόρεια Μύκονο, όπως είπε και χθες ο φίλος μου Μάκης Γκαγκάτσης,

                                                                 Με εκτίμηση και σεβασμό

                                                                               Αλέξης Κούγιας

ΥΓ. Περιμένω την αντίδραση των ανεξαρτήτων ΠΑΕ, με πραγματικούς ιδιοκτήτες, ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, ΠΑΕ Παναιτωλικός, ΠΑΕ Ατρόμητος, ΠΑΕ ΟΦΗ, ΠΑΕ Λαμία, ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΕ Πανιώνιος.