ΕΠΣ Θράκης: Ισόπαλο το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Ελπίδα Σαπών και Σιδηροχώρι με παράπονα για την διαιτησία

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣ Θράκης μεταξύ της δεύτερης Ελπίδας Σαπών και της πρωτοπόρου Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου στο γήπεδο των Αρχοντικών παρουσία 100 περίπου φιλάθλων, αποτέλεσμα που φούντωσε την μάχη του τίτλου.

Στον αγώνα μπήκαν καλύτερα οι φιλοξενούμενοι όμως μετά το π΄ρωτο τέταρτο ισορροπησε τον αγώνα η Ελπιδα και στο 18′ ο Μποζης από καλή θέση έπιασε το σουτ αλλά έδιωξε έξοχα ο Τσομπανόπουλος. Στο 23′ το σουτ του Βασκου έδιωξε ο Νταφοπουλος με την σειρά του. Στο 25′ την κεφάλια του Εμρέ μπλόκαρε ο Τσομπανοπουλος και στο 38′ ο Μπόζης πιθανότατα από κανονική θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον σουπερλιγκάτο επόπτη Τζιώτζιο. Η Δόξα στο 41′ από το φαουλ του Παπακωσταντίνου απείλησε με την μπαλα να φτάνει στον Δραγανίδη με τον Νταφόπουλο να αιφνιδιαζετε αλλά να διώχνει σωτηρία με τα πόδια.

Στο δεύτερο μέρος η Δόξα ηταν καλύτερη, αλλα στο 51′ ο Μποζης απέναντι από το τέρμα αστόχησε μοναδική ευκαιρία για το 1-0. Στο 80′ αποβληθηκε με δέυτερη κίτρινη ο Φούντας, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν στο 82′ με σουτ του Κυπιρτογλου που κόντραρε σε αντιπάλους και στο 86′ με τον Κεφαλούκο αλλά το σουτ του να βρίσκει τους αμυντικούς της Ελπίδας.

Παράπονα είχαν οι δυο ομάδες από την διαιτησία, η Ελπίδα για το γκολ του Μποζη που ακύρωσε ο Τομαρας μετά από υπόδειξη του Τζιώτζιου, ενω και η Δόξα ζήτησε πέναλτι για χέρι σε δυο περιπτώσεις.

Διαιτητής ο  Τομάρας με βοηθούς τους Τζιώτζιο και Γκιόση.

ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ (Χαριτόπουλος): Νταφόπουλος, Χαριτόπουλος, Μπαμπούρης, Πασάς, Λειβαδιώτης, Φούντας, Ζήνωνος, Τριαντόπουλος. Μπόζης (89΄ Μανουσάκης), Εμρέ  (78΄ Χαϊνάκης), Κουδούνης (72΄ Γαβριήλ) 

ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Κουτσογιάννης): Τσομπανόπουλος,  Αμοιρόπουλος  (89΄ Παππούς), Δερμιτζάκης (52΄ Τρούπκος),  Παπαδόπουλος, Κυπιρτόγλου, Κωσταρέλης, Κεφαλούκος, Δραγανίδης, Σιχλιμοίρης, Βάσκος, Παπακωσταντίνου (62΄ Μουρατίδης)