Εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη για την ιστορία του βόλεϊ του Εθνικού την ώρα του αγώνα με τον Ηρακλή

Σημαντική εκδήλωση για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, την ώρα του εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή.

Το τμήμα ανάπτυξης του Εθνικού θα πραγματοποιήσει Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 19:00 στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (στη στοά διαγωνίως έναντι του Δημαρχείου) συνάντηση γονέων και αθλητών με τη διοίκηση του τμήματος.

Στο πρώτο μέρος θα γίνει μια ιστορική αναδρομή του τμήματος βόλεϊ του συλλόγου από την απαρχή του μέχρι σήμερα. Στη συνέχεια θα παραμείνουν οι γονείς και θ’ ακολουθήσει συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τρέχοντα προβλήματα που αφορούν το τμήμα.

«Η παρουσία όλων θεωρείται απαραίτητη και επιβεβλημένη!», επισημαίνει η ανακοίνωση του ΜΓΣ Εθνικός. Προστίθεται ότι «η εκδήλωση ως προς το πρώτο μέρος είναι ανοιχτή και σε κάθε αγνό φίλαθλο που ενδιαφέρεται για το σύλλογο και θέλει να γνωρίσει καλύτερα την πλούσια ιστορία του τμήματος Βόλεϊ!». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα της εκδήλωσης θα διεξάγεται ο αγώνας της επαγγελματικης ομάδας του Εθνικού με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη για τη Volley League και δεν αποκλείεται οι φίλοι του βόλεϊ που θα παραβρεθούν να είναι παράλληλα με τα κινητά στα χέρια για να βλέπουν την εξέλιξη του σκορ, μέσα από την μετάδοση του ThrakiSportS…