Γ’ Εθνική: Βόμβα στην Αλεξανδρούπολη με Λαζαρίδη!

Την απόκτηση του Εβρίτη στην καταγωγή Γιώργου Λαζαρίδη από την Δόξα Θεολόγου απέκτησε η Ένωση Αλεξανδρούπολης.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός Γιώργος Λαζαρίδης, γεννήθηκε στις 9 Μαΐου 1992 και ξεκίνησε από τον Α.Ο. Ξάνθης, έχει καταγωγή και από τον Έβρο. Δεν αγωνίστηκε με την ομάδα του Θεολόγου στον αγώνα με το Άβατο, αλλά σε αυτό με τον Ορφέα Ξάνθης μια βδομάδα νωρίτερα. Το ενδιαφέρον της Αλεξανδρούπολης υπάρχει εδώ και ένα μήνα, ωστόσο η μεταγραφή ολοκληρώθηκε αυτές τις ημέρες.

Συνολικά ο Γιώργος Λαζαρίδης έχει 160 συμμετοχές στη Γ’ εθνική με 34 γκολ και 9 συμμετοχές στη Β’ εθνική. Πανηγύρισε με τη Νίκη Βόλου και με προπονητή τον Περικλή Αμανατίδη άνοδο από τη Γ’ στη Β’ εθνική κατηγορία, πήγε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς (Γ’ εθνική) ενώ την περίοδο 2013-14 πανηγύρισε άνοδο με τον Αγροτικό Αστέρα από τη Γ’ εθνική στη Β’ με προπονητή τον Παναγιώτη Διλμπέρη. Ο Λαζαρίδης ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου εκείνη τη χρονιά με 30 συμμετοχές και 11 γκολ. Μάλιστα με τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα ο Ξανθιώτης επιθετικός είχε πετύχει ένα από το πιο σημαντικά γκολ της καριέρας του αφού αυτός ήταν που είχε ανοίξει το σκορ στο νικηφόρο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΚ για τα προημιτελικά του κυπέλλου της Γ’ εθνικής στις 29-12-2013 στο Καυτατζόγλειο. Ο Αγροτικός είχε νικήσει 2-0 την ΑΕΚ του Δέλλα με τον Λαζαρίδη να πετυχαίνει το 2-0 στο 109ο. Στη συνέχεια της καριέρας του ο Γιώργος Λαζαρίδης πήγε στην F.C. Σέρρες (Β’ εθνική), Νέστο Χρυσούπολης (Γ’ εθνική, 31 συμμετοχές 5 γκολ), Πανθηραϊκό (Γ’ εθνική, 28 συμμετοχές 2 γκολ), Διαγόρα Αγίας Παρασκευής (Γ’ εθνική 20 συμμετοχές 4 γκολ), στο Παραλίμνιο (Γ’ εθνική 12 συμμετοχές 2 γκολ), τον περσινό Ιανουάριο ήταν στη Μύκονο και από τον Αύγουστο ανήκε στο δυναμικό της νεοφώτιστης Δόξας Ποτού Θεολόγου.

H ανακοίνωση της Αλεξανδρούπολης: Το Δ.Σ της F.C ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Γιώργου Λαζαρίδη, ενός ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία στην Γ’ εθνική κατηγορία .

Γιώργο καλώς ήρθες στην ομάδα μας .