Ανεβαίνει Ξάνθη και θα δώσει το παρών στην αναμέτρηση ΑΟΞ-ΠΑΟ ο Χρήστος Πανόπουλος

Παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ξάνθη Χρήστου Πανόπουλου αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να διεξαχθεί η αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό το μεσημέρι της Κυριακής.

Εφόσον επιβεβαιωθεί η πληροφορία, που προκύπτει από έγκυρη πηγή της ΠΕΑΕ Ξάνθη, αυτή θα είναι η πρώτη εμφάνιση του μεγαλομετόχου σε επισημο αγώνα της ομάδας φέτος. Τελευταία φορά που είχε δώσει ο ιδιος το παρών σε επίσημη αναμέτρηση ήταν από το περσινό τελευταίο εντός έδρας ματς στο πρωτάθλημα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου κρίθηκε και η παραμονή για 31η συνεχή χρονιά στην Α’ Εθνική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως έχει γράψει το ThrakiSportS, ενδιαμέσως έχουν βρεθεί πάντως στα Πηγάδια και άλλα μέλη της οικογένειας Πανόπουλου, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την παρουσία του μικρότερου γιου του, Χρήστου Πανόπουλου τζούνιορ, στο καλοκαιρινό φιλικό με την Λάρισα του Αλέξη Κούγια.

Η άνοδος και παρουσία Πανόπουλου στο γήπεδο των Πηγαδίων στέλνει προφανώς μήνυμα και προς πάσα κατεύθυνση, δεδομένης της χρονικής συγκυρίας, τρεις ημέρες μετά την συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού όπου αμφισβητήθηκε έντονα το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ξάνθης έπειτα από καταγγελία του Ολυμπιακού.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να μιλήσει για πρώτη φορά από τότε που ανέκυψε το θέμα με την συγκεκριμένη καταγγελία. Και είναι σίγουρο ότι εφόσον μιλήσει, θα έχει να πει πολλά.