Στην Αλεξανδρούπολη για την προετοιμασία των Χριστουγέννων η Ναυταθλητική Ένωση Ροδόπης

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης “Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης” επέλεξε η Ναυταθλητική Ένωση Ροδόπης για να πραγματοποιήσει την προετοιμασία των Χριστουγέννων ενόψει της δύσκολης συνέχειας του αθλητικού προγράμματος των Αγωνιστικών και Προαγωνιστικών τμημάτων.

Η ομάδα της Ροδόπης εκμεταλλευόμενη την κοντινή απόσταση βρέθηκε για σχεδόν 15 μέρες στις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου αξιοποιώντας τις διακοπές των αθλητών προκειμένουν να ετοιμαστεί για την δύσκολη σεζόν του 2020.

Εκτός από το αγωνιστικό τμήμα όπου συνέχισε τις εντατικές προπονήσεις υπό τις οδηγίες του προπονητή Αλέξανδρου Μπεκιάρη, πολύτιμες εμπειρίες αποκόμισε και το προαγωνιστικό τμήμα της ομάδας το οποίο φιλοξενήθηκε απο το αντίστοιχο τμήμα του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης.

Οι δυο ομάδες συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια τα κοινά camp προετοιμασίας, στην Αλεξανδρούπολη, που έχουν στόχο την βελτίωση των αθλητών αλλά και την σύζευξη των σχέσεων των παιδιών. Οι προπονητές των ομάδων Παναγιώτης Κασιμάτης (Ν.Ε.ΡΟ) και Γιάννης Πατσίδης (Ν.Ο.Α) φαίνονται να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι απο την εξέλιξη της προετοιμασίας.