Μεταμεσονύχτια απάντηση Σαββίδη στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού με αναφορά στον… γιο του Μάκη Χάβου

Ο Μάκης Χάβος έγραψε ως ποδοσφαιριστής και της Ξάνθης την δική του ιστορία. Έμελλε ξαφνικά να εμπλακεί και το δικό του όνομα στην κόντρα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, στην μέση της οποίας έχει βρεθεί και η ομάδα της Ξάνθης,

Ο Γιώργος Σαββίδης μετά την νυχτερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός που χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ «πρωταθλητή στα… τρίγωνα (όχι Πανοράματος)» και αναφέρθηκε σε τριγωνική σχέση με Πανόπουλο και Ξάνθη, παίρνοντας ως αφορμή την αναφορά για την σύζυγο του Παπαπέτρου αλλά και τον γιο του Μπίκα, ζήτησε να μην εμπλέκουν οι ερυθρόλευκοι παιδιά και γυναίκες, τονίζοντας ότι με την ίδια λογική θα έπρεπε και ο ΠΑΟΚ να αντιδρά επειδή εργάζεται στις ακαδημίες του Ολυμπιακού ο γιος του Μάκη Χάβου, που πέρυσι ήταν προπονητής στον Παναιτωλικό και τώρα στη Λαμία.

Ο Γιώργος Σαββίδης και με την ιδιότητα του ως μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσα από το συγκεκριμένο ποστ εκφράζει επίσης την άποψη του και την απαίτηση άμεσα να υπάρξει διαλεύκανση όλων των υποθέσεων που μαρτυρούν πρακτικές Μαφίας, όπως αυτή του ξυλοδαρμού του διαιτητή Τζήλου ή τις επιθέσεις στο σπίτι του διαιτητή Ευαγγέλου. Κλείνει με μία ευχή για το ντέρμπι με τον Άρη, η οποία είναι να κερδίσει ο καλύτερος και το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά το ποστ του Γιώργου Σαββίδη:

«”Στην Ελλάδα δεν αγοράζονται όλοι και όλα”.

Διαβάζεις την ανακοίνωση και σκέφτεσαι αν πρέπει να τους οικτίρεις ή να τους σιχτιρίσεις. Απαιτούμε χθες σαν ΠΑΕ ΠΑΟΚ, διαλεύκανση όλων των υποθέσεων που μαρτυρούν πρακτικές μαφίας γύρω από το ποδόσφαιρο. Να βρεθούν οι Εμπρηστές της οικίας του κ. Μπίκα, άμεση διαλεύκανση των υποθέσεων με τα στημένα, να βρεθούν οι δράστες του ξυλοδαρμού κ. Τζήλου, να βρεθούν οι τραμπούκοι που κάνουν βόλτα έξω από το σπίτι του κ. Ευαγγέλου.

Τελειώστε την Μαφία του ποδοσφαίρου.

Εγώ προσωπικά είναι η τελευταία φορά που θα ασχοληθώ σοβαρά με αυτόν τον θίασο.

Ναι ο γιος του Μπίκα εργάζεται στις ακαδημίες μας. Και; Ο γιος του κ. Χάβου δεν εργάζεται σε εσάς, ενώ σαν αντίπαλος σας πέρυσι ήταν η Λαμία και φέτος ο Παναιτωλικός; Σημαίνει κάτι αυτό; Φυσικά και όχι, αφήστε παιδιά και γυναίκες έξω από τους βρώμικους σκοπούς σας. Ντροπή σας.

Υ.Γ. Ας κερδίσει ο καλύτερος αύριο. Ας κερδίσει το ποδόσφαιρο».