Στον βουλευτή Ευριπίδη Στυλιανίδη η φανέλα με το 10 του Ορφέα Ξυλαγανής

Τη Φανέλα με το Νο10 του Ορφέα Ξυλαγανής χάρισε ο αρχηγός της ομάδας Φώτης Γεωργιάδης στον βουλευτή Ροδόπης και πρώην υπουργό Ευριπίδη Στυλιανίδη. 

«Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές, καλή χρονιά ευτυχία, τύχη» είπε ο αρχηγός και προέτρεψε τον Στυλιανίδη κάθε Σάββατο στις 3.00 να πηγαίνει στο γήπεδο να βλέπει τα παιχνίδια της ομάδας του χωριού από το οποίο κατάγεται. 

«Σας δίνουμε την φανέλα με το Νο 10 από την ομάδα του χωριού σας» ανέφερε ο Γεωργιάδης και δήλωσε στους δημοσιογράφους. «Τον αγαπάμε πολύ σαν άνθρωπο και για ό,τι έχει κάνει τον ευχαριστούμε πολύ. Του ευχόμαστε τα καλύτερα πάντα».

Τον Ευριπίδη Στυλιανίδη περίμενε αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Ορφέα Ξυλαγανής, οι οποίοι τον τίμησαν για την προσφορά του στην ομάδα. Από την πλευρά ο Ξυλαγανιώτης πολιτικός ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και χρόνια πολλά, αλλά και καλή επιτυχία στην ομάδα. 

«Το 2020 είναι μια χρονιά κρίσιμη για την πατρίδα μας, συμβολική, εμβληματική, συμπληρώνουμε 100 χρόνια από την ενσωμάτωση της Θράκης στον Εθνικό Κορμό και θα πρέπει οι πολιτικές και οι αποφάσεις που θα πάρουμε αυτό το έτος να αποτελέσουν ένα νέο ξεκίνημα και για την Ελλάδα. για την Θράκη και για την Ροδόπη» είπε ο βουλευτής.

Παράλληλα, σημείωσε: «Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να δουλέψουμε διακριτικά, συστηματικά σε όλα τα επίπεδα, να αποκαταστήσουμε αδικίες, κενά και λάθη του παρελθόντος και να βάλουμε τις βάσεις ώστε τα επόμενα χρόνια η γενιά που έρχεται να ζει σε αυτό τον τόπο και ευτυχισμένη, με ισχυρή εθνική αυτοπεποίθηση αλλά και με δημιουργικότητα, η οποία νομίζω ότι θα αρχίσει πλέον να φαίνεται και στην καθημερινότητα του πολίτη. Καλή χρονιά σε όλους».