Άγγιξε και την ευρύτερη οικογένεια του Ορφέα το βαρύ πένθος από το τρομερό τροχαίο στον Ίασμο

Η τοπική κοινωνία σε όλη τη Θράκη έχει συγκλονιστεί από το τρομακτικό τροχαίο στην έξοδο του Ιάσμου στην Εγνατία Οδό το απόγευμα του Σαββάτου, με τελικό τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς και τρεις βαριά τραυματίες.

Η επόμενη ημέρα έμελλε να γνωστοποιήσει τα ονόματα των θυμάτων και να γίνει γνωστό ότι το βαρύ πένθος από το δυστύχημα χτύπησε και τον χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμένα του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου.

Όπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ της Κυριακής, στο δυστύχημα σκοτώθηκε η σύζυγος και ο κουνιάδος υπαλλήλου της εταιρείας Fresh Co του Μπάμπη Χατζημεστή.

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος του ισχυρού άνδρα του Ορφέα Ξάνθης από τη μία στιγμή στην άλλη έχασε τη γυναίκα του και μοιραία τα παιδάκια τους, που όλα δείχνουν ότι ήταν αυτά που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, έχασαν τη μανούλα τους.

Την είδηση μετέδωσε ο Γιάννης Τσιλιγγιρίδης από το προσωπικό του προφίλ στο facebook και μια από τις πρώτες αντιδράσεις που υπήρξαν ήταν από το προφίλ του Ορφέα Ξάνθης που διαχειρίζεται ο ίδιος ο Μπάμπης Χατζημεστής, επιβεβαιώνοντας εμμέσως το τραγικό γεγονός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πατέρας των παιδιών και υπάλληλος του Fresh Co ηταν ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου. Η συζυγός του που έχασε την ζωή της ήταν συνοδηγός ενώ στο πίσω κάθισμα βρισκόταν ο 25χρονος αδερφός της, που επίσης έχασε τη ζωή του, καθώς και τα δυο παιδιά ηλικίας 15 και 12 ετών.

Η οικογένεια είναι από τους Αμαξάδες Ροδόπης και σύμφωνα με τα νεώτερα ρεπορτάζ, το 12χρονο παιδί έφερε βαρύ κάταγμα μηρού και χειρουργήθηκε. Πάντως, πλέον σταθεροποιήθηκε η κατάστασή του και νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική Κλινική του Σισμανογλείου Νοσοκομείο Κομοτηνής όπου μεταφέρθηκαν επίσης το 15χρονο αδερφάκι του και ο πατέρας τους.