Οι νέοι διοικητες Νοσοκομείων – Τι έγινε στα νοσοκομεία Θράκης (+photos)

Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε νέα λίστα με διορισμούς διοικητών Νοσοκομείων και αναπληρωτών διοικητών, έπειτα από την αντικατάσταση 13 ατόμων, λόγω παραιτήσεων και αντιδράσεων.

Συγκεκριμένα, έγιναν αποδεκτές οι παραιτήσεις 6 διοικητών Νοσοκομείων και αναπληρωτών που είχαν επιλεγεί αρχικά και τοποθετήθηκαν νέοι στη θέση τους. Επίσης, ανακλήθηκε η εντολή διορισμού 7 διοικητών Νοσοκομείων και αναπληρωτών, οι οποίοι αντικαταστάθηκαν. Έπειτα από τις αντιδράσεις που είχαν προκληθεί εξαιτίας της πρώτης λίστας με τους διορισμούς- σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου- ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε να γίνει επαναξιολόγηση και έτσι προέκυψε η νέα λίστα, μετά τις ανακλήσεις και τις παραιτήσεις.

Όσον αφορά το νομό Έβρου,μ δεν υπήρξε καμιά αλλαγή και παρέμειναν ο Βαγγέλης Ρούφος ως Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και ο Χρήστος Καπετανίδης ως Διοικητής του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου. Ακόμα όμως οι νέοι Διοικητές και αναπληρωτές τους δεν έχουν αναλάβει, αφού έχουν περάσει 7 μήνες από την ανάληψη της εξουσίας από τη Ν.Δ  και παραμένουν κανονικά στις θέσεις τους οι διορισμένοι από την Κυβέρνηση Τσίπρα. Μάλιστα η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και γι’ αυτό αλλωστε είχαν επιλεγεί, με πρώτο και καλύτερο τον απερχόμενο Διοικητή του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης Δημήτρη Αδαμίδη.

Η νέα λίστα με τους 111 διοικητές και αναπληρωτές διοικητών νοσοκομείων περιλαμβάνει τους:

Πηγή: https://www.evros-news.gr