Super League: Με βασικό τον Τσιλιγγίρη μεγάλη νίκη του Άρη Κ19 επί του Παναθηναϊκού!

Σπουδαία νίκη πήρε η ομάδα νέων του Άρη του Τόλη Τσιλιγγιρη επί του Παναθηναικού με 0-1 και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενω το τριφυλι έχασε έδαφος στην μάχη του τίτλου

Σε μια όμορφη ενέργεια λίγο πριν το ξεκίνημα του αγώνα, οι παίκτες του Άρη φωτογραφιθηκαν με τη φανέλα του συμπαίκτη τους Κοντοπουλη που έσπασε το πόδι του στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και θα μείνει εκτός για μεγάλο διάστημα.

Ο Αρης ήταν πολύ καλος στο πρωτο μέρος και προηγηθηκε στο 32′ με τον Μπαλιξη με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από ωραία προσπάθεια του Χατζηπιρπιρίδη, με τους πα΄ικτες του Άρη να αφιε΄ρωνουν το γκολ στον ατυχο Κοντοπούλη. Μάλιστα λίγο μετά στο 36′ ο δραστήριος Χατζηπιρπιριδης με πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Παναθηναϊκού έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Χριστογεωργου.

Στο δευτερο μερος ο Παναθηναικός προσπάθησε για την ισοφάριση, αλλα ο Αρης με πολύ καλό τον Τόλη Τσιλιγγίρη που για να πάρει αγώνες με την επιστροφή του Κουέστα αγωνίζεται στην Κ19, πήρε το σπουδαίο τρίποντο, εφτασε στους 29 βαθμούς και στην τρίτη θέση, αφηνοντας στους 34 τους πρασινους που έμειναν στο -5 από τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Χριστογεωργος, Σαμαράς, Λαζαρίδης (76′ Καρβούνης), Σπινος, Σαντικάι, Αθανασακοπουλος, Ηλιάδης, Σερπεζης, Καλομοίρης, Νιάρχος και Σουλτσε.

ΑΡΗΣ: Τσιλιγγιρης, Κατσουλιδης, Σενγκεργκης, Βασιλόπουλος, Μπαγκαλιανης, Κριμιτζας, Μαρμαριδης, Μπακουτσης, Μπαλιξης (67′ Καλαϊτζής), Βαβλιακης (80′ Μερος), Χατζηπιρπιριδης (67′ Τσιρώνας).