Γ’ Εθνική: Με Μαγκαφίνη αντί του Προβατίδη στον πάγκο κόντρα στην Αλεξανδρούπολη το Οφρύνιο

Με νέο τεχνικό στον πάγκο θα παρουσιαστει ο Αετός Ορφανού κόντρα στην Αλεξανδρούπολη με την έναρξη του β’ γυρου στην πρεμιέρα του 2010.

Συγκεκριμένα στην θέση του Παύλου Προβατίδη θα βρίσκεται ο έμπειρος Δημήτρης Μαγκαφίνης με παρελθόν σε πολλές ομάδες σε ολοκληρη την χωρα και μέχρι πρόσφατα στον Τυληκράτη Λευκάδας. Μάλιστα ο 16χρονος γιος του Τάσος αγωνίζεται στα Κ17 της Ξάνθης.

H ανακοίνωση του Αετου Ορφανού: ΜΑΓΚΑ(Σ) ΦΙΝΗΣ ΣΤΟΝ ΑΕΤΟ…. Πρίν από λίγο ολοκληρώθηκε η συμφωνία του ΔΣ του Αετού με τον Δημήτρη Μαγκαφίνη. Ο Καβαλιώτης έμπειρος τεχνικός (Νέστος Ορφέας Βυζάντιο Ζάκυνθο Ερμιονίδα Κόρινθο Διαγόρας Ρόδου Αστέρα Μαγούλας Παλαιόχωρα Χανίων) έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο Νίκο Λαμπίδη και έκανε και την πρώτη του προπόνηση….” Δάσκαλε καλώς ήρθες στην οικογένειά μας …ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και ο ΑΕΤΟΣ ΨΗΛΑ!!!!

Λύση συνεργασίας μεταξύ του Αετού και του μέχρι πρότινος προπονητή Παύλου Προβατιδη ……Το ΔΣ της ομάδας μας ευχαριστεί τον Καβαλιώτη κόουτς για την συνεργασία και του εύχεται ότι το καλύτερο στην μέλλουσα προπονητική του καριέρα….