Βγήκε από το νοσοκομείο Κομοτηνής ο Νίκος Γκαϊδατζής και επιστρέφει Αλεξανδρούπολη

Από το νοσοκοκομείο Κομοτηνής όπου νοσηλευόταν δυο 24ωρα με ελαφριά διάσειση μετά από χτύπημα στο κεφάλι στο ντέρμπι με την Γρατινή, πήρε εξιτήριο ο επιθετικός του Πανθρακικού Νίκος Γκαϊδατζής.

Ο 25χρονος (22/2/1994) Εβρίτης επιθετικός επέστρεψε στο σπί του στην Αλεξανδρούπολη όπου και αναρρώνει, έχοντας δίπλα του, τους αγαπημένους του ανθρώπους.

Ο Γκάι ωστόσο θα παραμέινει και αγωνιστικά στην Αλεξανδρούπολη μετά το διάστημα αυτό στον Πανθρακικόόπου σημείωσε 3 τέρματα, αφού θα συνεχισει στην Ένωση Αλεξανδρούπολης για επαγγελματικούς λόγους, αφού ήταν δύσκολο σχεδόν το καθημερινό δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη Κομοτηνή και για αυτό ενημέρωσε προ ημερών και την ομάδα του Πανθρακικού.

Ο πολυσύνθετος παίκτης πέρυσι αγωνίστηκε και σαν στόπερ επί Γιώργου Διγκα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ήταν πολύ καλός στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, ωστοσο προορίζεται για την επίθεση από τον Νίκο Ουσταμπασίδη ώστε να βοηθήσει σε μια θέση που πονά αρκετά.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες Γκουτσίδη-Ουζουνίδη και ως μέλος της ομάδας της ΕΠΣ Θράκης κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα το 2009. Μεταγράφηκε στον Αστέρα Τρίπολης όπου αγωνίστηκε στις ακαδημίες και επέστρεψε ακολούθως στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με χαι λαιτ το γκολ στο Χαριλάου στο 1-1 κόντρα στον Άρη. Φόρεσε ακόμα τις φανέλες του Έβρου Σουφλίου, της Δόξας Δράμας, της ιστορικής Προοδευτικής και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον οποίο κατέκτησε προπέρυσι το πρωτάθλημα και πέρυσι το κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου.