Γ’ Εθνική: Ο Λίτσκας «έσφιξε» περισσότερο τον Ζυγό του Ηρακλή

Πάλεψε σε έναν ακόμα αγώνα ο Ηρακλής Ζυγού στην έδρα του στο γήπεδο Γενισέας, αλλά και πάλι έμεινε με τις εντυπώσεις αφού ο Εβρίτης Γιώργος Λίτσκας με το ένατο φετινο του τερμα,λύτρωσε τον Νέστο Χρυσούπολης και τον έφερε στην κορυφή σε ισοβαθμία με τον πρωταθλητή χειμώνα Πανσερραικό.

Ο Νέστος μπήκε καπως καλύτερα και τον Ηρακλή στο 12′ να χάνει τον σκόρερ του Άγγελο Χασιώτη που τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε. Στο 27′ απο σέντρα του Μπαϊκαρά ο Δόντσος πήρε την κεφαλιά και την έστειλε αουτ χωρίς όμως να βρει στόχο, ενώ στο 29′ από την εκτέλεση φάουλ του Δόντσου ο Καρά Ισμαήλ Τσατάι μπλοκαρε την μπαλα. Στο 40′ μετά απο εκτέλεση φάουλ του Δόντσου ο Καρά Ισμαήλ απέκρουσε με τον Αδαμάκη στην επαναφορά της να παίρνει το ριμπάουντ αλλα τον πορτιέρο του Ηρακλη να κρατα το μηδέν. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο να ανοίξουν το σκορ λίγο πριν το ημιχρονο στο 45′ Η πιο καλή στιγμή των γηπεδούχων ήρθε στο 44′ όταν από μπαλιά του Ευθυμιάδη που έκανε τον ντεμπούτο του την φετινή σεζόν ο Κωφίδης ανάγκασε τον Δεμένικο σε ωραία απέκρουση.

Στο δεύτερο μέρος είχαμε καλή φάση για τον Νέστο στο 52′ όταν το σουτ του Κοβάτση το μπλοκαρε ο Καρά Ισμαήλ, με τον Ηρακλή στο 55′ να έχει ένα ωραίο σουτ με τον Δογανίδη που πέρασε άουτ. Στο 60′ μετά Θρακιωτικο συνδυασμό απο εκτέλεση φάουλ του ξανθιώτη Οντι Γεωργιάδη Λίτσκας με κεφαλιά έκανε το 0-1

Μετά το γκολ η ομάδα του Ηρακλή προσπάθησε να απειλήσει χωρις αποτέλεσμα με τον άλλο ξανθιώτη τον Λαζαρίδη να μην μπορελι να νικησει στο 72′ τον Καρά Ισμαήλ που απέκρουσε εντυπωσιακά. Τελικό αποτέλεσμα 0-1 με τον Ζυγό να εχει δύσκολη αποστολή την νέα χρονιά στις Σέρρες με τον Πανσερραικό και τον Νέστο Χρυσούπολης να υποδέχεται τον Πανδραμαϊκό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Κακουλίδης με βοηθούς τους Γκιόση και Καρακασίδη της ΕΠΣ Θράκης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ (Δημητριάδης): Καρά Ισμαήλ, Τενεκές, Τιφτικής, Δογανίδης, Κιομουρτζής, Πανέρης, Βαφειάδης, Παπαδόπουλος Αν. (76′ Πουλιόπουλος), Πανταζίδης (88′ Μπουναρτζής), Χασιώτης (12′ λ.τρ. Ευθυμιάδης), Κωφίδης (86′ Κοψαλίδης)

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ Κετσιεμενίδης): Δεμένικος, Μπλιός, Γεωργιάδης (65′ Λαζαρίδης), Μπάμπουρας, Φραγκούλης, Δόντσος, Αδαμάκης. Ανδρεάδης (46′ Κοβάτσης), Λίτσκας (83′ Γεωργιάδης), Μπαϊκαρά, Λεγάτος (75′ Τζατζανάς)