Ξεκόλλησε από τον τοίχο ηχείο στο Ερμογένης – Καρδίτσα και από θαύμα δεν έπεσε πάνω σε παίκτη της ομάδας της Ξάνθης

Σε μια συγκλονιστική καταγγελία προχώρησε αργά το βράδυ του Σαββάτου ο Φάνης Παπαδακης, μέλος του ΔΣ της Ασπίδας Ξάνθης αλλά και δημοτικός σύμβουλος στην πόλη της Ξάνθης.

Όπως ανέφερε, κατά την διάρκεια του αγώνα Ερμογένης Ξάνθης – ΣΠΑ Καρδίτσας για την Α2 Ανδρών Βόλεϊ στο ΔΑΚ Ξάνθης ξεκόλλησε ένα ηχείο από τον τοίχο και έπεσε στο σημείο όπου βρίσκονταν οι αναπληρωματικοί παίκτες του Ερμογένη.

Ευτυχως το ηχείο δεν έπεσε σε κάποιον παίκτη αλλά έπεσε δίπλα τους και έτσι «από θαύμα δεν είχαμε δυσάρεστα», σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, ο οποίος υποστηρίζει οτι το συγκεκριμένο περιστατικό «θα μπορούσε να είναι πολύ σοβαρό».

Ο Φάνης Παπαδάκης καταλήγει στην έκκληση να συντηρηθουν και να εκσυγχρονιστούν άμεσα τα αθλητικά κέντρα της Ξάνθης και ιδίως αυτά στα οποία αγωνίζονται καθημερινά εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι αθλητές φιλοξενώντας και ομάδες από άλλες πόλεις.

Η ανάρτηση του Φάνη Παπαδάκη:

Στον σημερινό αγώνα βόλεϋ του ΕΡΜΟΓΕΝΗ με την ΚΑΡΔΙΤΣΑ στο ΔΑΚ Ξάνθης, εκτός από το καταπληκτικό παιχνίδι και τη νίκη της ξανθώτικης ομάδας, γίναμε μάρτυρες ενός περιστατικού, το οποίο θα μπορούσε να είναι πολύ σοβαρό.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα ξεκόλλησε ένα ηχείο από τον τοίχο και έπεσε στο σημείο που βρίσκονταν οι αναπληρωματικοί παίκτες του Ερμογένη, πέφτοντας ευτυχώς δίπλα τους!
Από θαύμα δεν είχαμε δυσάρεστα!!
Το συμπέρασμα είναι πως τα αθλητικά κέντρα της Ξάνθης, στα οποία αθλούνται και αγωνίζονται καθημερινά εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι αθλητές, αποτελώντας παράλληλα και την εικόνα της πόλης μας, αφού φιλοξενούν αθλητές από άλλες πόλεις της Ελλάδας, χρειάζονται άμεσα συντήρηση και εκσυγχρονισμό!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος