Volley League: Επιβεβαίωση από τον εκπρόσωπο του Εθνικού του ενδεχομένου αποχώρησης

Σε επιβεβαίωση ουσιαστικά του αποκαλυπτικού δημοσιεύματος του ThrakiSportS για το σοβαρό ενδεχόμενο η αναμέτρηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον ΟΦΗ να αποτελέσει τον τελευταίο της ομάδας του Έβρου στην έδρα της στο φετινό πρωτάθλημα προχώρησε ο εκπρόσωπος Τυπου του ΤΑΑ Εθνικός Παύλος Μιχαηλίδης.

Μιλώντας την Παρασκευή στον Σταύρο Αποστολίδη στον Status Radio, είπε μεταξύ άλλων: «Τα οικονομικά προβλήματα εξακολουθούν να υφίστανται αλλά αρχίζουμε να μην βλεπουμε πλέον λύσεις στον ορίζοντα. Καταφέραμε να κατεβάσουμε την ομάδα, αλλά δυστυχώς υπήρξαν τρικλοποδιές και άνθρωποι που ήταν ταγμένοι να βοηθήσουν, όχι μόνο δεν το έκαλαν αλλά έβαλαν και εμπόδια».

Ως ένα τέτοιο παράδειγμα, ο Παύλος Μιχαηλίδης ανέφερε την επιστολή του Ερασιτέχνη Εθνικού στην ΕΣΠΕΘΡ για συμμετοχή στο τοπικό πρωτάθλημα σε περίπτωση που δεν κατέβει η ομάδα στη Volley League, που εστάλη τέλη Αυγούστου και δημιούργησε τέτοιο πρόβλημα, που το ΤΑΑ Εθνικός έχει κληθεί σε απολογία από το Πειθαρχικό της ΕΣΑΠ.

Πρόσθεσε ότι η διοίκηση του Ερασιτέχνη και οι έφοροι, πλην ενός δυο, δεν έχουν καν πάρει διαρκείας – και αν το έκαναν θα μπορούσαν να καλυφθούν τα έξοδα του προσεχούς ταξιδιού στην Σύρο, το παράδειγμα της ομάδας της οποίας με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια και τον Δήμο ανέφερε ως παράδειγμα – πρότυπο ο Παύλος Μιχαηλίδης.

«Μόνη λύση είναι ο κόσμος να γεμίζει το γήπεδο για να καλύπτουμε τα τρέχοντα και ο επιχειρηματικός κόσμος της Αλεξανδρούπολης να βοηθήσει. Ωστόσο το κουράγιο εξαντλείται. Συνέχεια λέμε “αντε και την επόμενη αγωνιστική”, δεν ξέρω όμως πότε θα πούμε “αυτή ήταν η τελευταία αγωνιστική”», είπε επίσης ο Παύλος Μιχαηλίδης.

Ουσιαστικά άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, δεδομένου ότι μετά τον αγώνα Εθνικος-ΟΦΗ ακολουθεί το μακρινό ταξίδι στην Σύρο και ακολούθως οι διακοπές των Χριστουγέννων, οπότε και αναμένεται να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις…