Ενδιαφέρον της πρωτοπόρου ομάδας της Football League για τον νεαρό πρώην πορτιέρο Πανθρακικού και ΠΑΟΚ Νάκη Οικονομόπουλο

Την φανέλα του Βύρωνα Καβάλας που πρωταγωνιστεί και φέτος και κατέκτησε και το κυπελλο της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας συνεχίζοντας στην επόμενη φάση του κυπελλου όπου θα μπουν και οι 4 ομάδες της Γ’ εθνικής, φορά ο πρωην πορτιέρο του Πανθρακικού Νάκης Οικονομόπουλος στρεφοντας ξάνα τα μάτια πάνω του ομάδων ανωτέρων κατηγορίων.

Μια από αυτές είναι η πρωτοπόρος ομάδα της Football League ομάδα των Τρικάλων, που ενδιάφερεται για τον 20χρονο πορτιέρο που πέρυσι το καλοκαίρι είχε προτάσεις από το εξωτερικό και ομάδες από την Ιταλία και την Γερμανία.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή Καβάλας, συνέχισε στον Άρη Ζυγού και για πολλά χρόνια ήταν μέλος των μικτών της ΕΠΣ Καβάλας και της περιφερειακής ομάδας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης όπου τον είδε ο Πανθρακικός και τον απέκτησε για τις ακαδημίες του στην ομάδα Κ17 με προπονητή τον Κώστα Γεμενετζή και στην ομάδα νέων Κ20 του Νίκου Μπαχαρίδη κάνοντας παράλληλα προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και τους Πασχαλάκη και Αθανασιάδη με προπονητή τερματοφυλάκων το Θόδωρο Κάντα. Ακολούθησε ο ΠΑΟΚ, η Κέρκυρα και ο Μακεδονικός στην Γ’ εθνική.

Φέτος με τον Βύρωνα που είναι τρίτος στην βαθμολογία και στο -2 από την Ελευθερούπολη, έχει δεχτεί 5 τέρματα και σε 7 αγώνες κράτησε το μηδέν, με την ομάδα του να έχει την καλυτερη άμυνα του πρωταθλήματος, γεγονός που φαίνεται να εξαργυρώνει με το ενδιαφέρον ομάδων όπως τα Τρικαλα.