Super League: Και επίσημα στον Ατρόμητο παρά το φλερτ της Ξάνθης ανήμερα της γιορτής του ο Σάββας Παντελίδης

Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής (05/12), ανακοινώθηκε επίσημα από τον Ατρόμητο και επιβεβαίωσε τις φήμες των τελευταίων ημερών, ο άλλοτε προπονητής του Πανθρακικού Σάββας Παντελίδης.

Ο Αθηναίος κόουτς είχε ακουστεί έντονα για τον πάγκο της Ξάνθης, αλλά κατέληξε στους Περιστεριώτες, παίρνοντας την σκυτάλη του Γιάννη Αναστασίου, με στόχο την είσοδο στην πρώτη εξάδα και τα play offs.

Ο έμπειρος 54χρονος προπονητής, είχε πανηγυρίσει την άνοδο στην Super League με τον Πανθρακικό σαν πρωταθλητής, την σεζόν 2011-2012, ενώ την επόμενη χρονιά αν και αρχικά διατηρήθηκε στο τιμόνι της ομάδας, αντικαταστάθηκε από τον Παύλο Δερμιτζάκη.

Αξιοσημείωτο ήταν πως είχε μόνο μια ήττα σε όλη τη χρονιά με 1-0 από την Βέροια, ενώ διατήρησε απόρθητο το «κάστρο» της Κομοτηνής, με μόνο μια ισοπαλία 0-0 από την ίδια ομάδα και όλα τα άλλα παιχνίδια νίκες.

Από τότε μέχρι σήμερα πέρασε από Ολυμπιακό Βόλου, ΠΑΣ Γιάννενα, Λεβαδειακό και Ηρακλή, τον οποίο έσωσε βαθμολογικά (κάτι που δεν πίστευαν στην αρχή πολλοί), αλλά οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν να πάρουν την άδεια για την μεγάλη κατηγορία και υποβιβάστηκαν.

Τον Σεπτέμβριο του 2017 υπέγραψε στον Αστέρα Τρίπολης που πέτυχε την είσοδο στα προκριματικά του Europa league τερματίζοντας 5ος, ωστόσο τα αρνητικά αποτελέσματα της επόμενης σεζόν σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον του Άρη, τον οδήγησαν σε παραίτηση.

Ο Άρης ήταν και ο τελευταίος σταθμός του. Εβγαλε την ομάδα στην Ευρώπη, αλλά στην αρχή της φετινής χρονιάς αναγκάστηκε να παραιτηθεί μετά την ήττα από τον Βόλο με 1-0. Ενδιαφέρον προκαλεί ότι θα κάνει μάλιστα το ντεμπούτο του με τον Ατρόμητο απέναντι στον Αρη την προσεχή Κυριακή.